Review: Lush Almond & Coconut Smoothie

Text size: bigger / smaller

Steeds als ik denk dat m’n portemonnee niet leger kan raken, gebeurt er weer iets waardoor dat blijkt dat dat wél kan. Voorbeeld: Lush. Alsof ik er al niet genoeg voor zorgde dat zij hun dagomzet elke dag behaalde, kwamen mijn vrienden van de Engelse Lush webshop met een nieuwe concept: Lush Kitchen. Elke dag maken zij een kleine partij van een bepaalde product van vroeger, soms gecombineerd met een nieuwe recept. Oftewel, elke dag een nieuw product waarvan maar een beperkte voorraad te koop is. Heel slim, want dit “op = op” idee zorgt natuurlijk voor een “niet twijfelen, maar doen” mentaliteit.

Vorige week kon ik me niet inhouden toen ik dit product zag.. almond & coconut, twee van mijn favoriete geuren! Die moest ik hebben! Inmiddels heb ik ‘m alweer een week in huis, en vandaag review ik hem voor jullie.

Almond and Coconut Smoothie is een shower smoothie (net als de bekende Dream Wash, Turkish Delight en Ro’s Argan van Lush). Het is een soort crème voor onder de douche, dus niet zo vloeibaar als douchegel. Het heeft een stevige structuur, een soort zachte boter, en je masseert het in op je huid als je onder de douche staat. Je laat het vervolgens eventjes intrekken, en daarna spoel je je huid af. Na afloop is je huid zacht, gehydrateerd en lichtgeurend. Geen bodylotion meer nodig, dus!

Het product zit in een grote pot van maar liefst 250 gram. Er zit voornamelijk vanille in, amandelolie, glycerine, koolzaadolie, en kokosnootolie. Lekker veel oliën dus, en behalve parfum en een paar parabenen helemaal onderaan de lijst, spot ik verder alleen maar goede ingrediënten.

Ik was verkouden toen ik voor het eerst aan dit product rook, en helaas rook ik helemaal niks op dat moment. Waarschijnlijk omdat ik verkouden ben, dus een week later besloot ik weer te ruiken eraan, ditmaal zonder verkoudheid. Helaas rook ik weer erg weinig.. wat ik rook, wat erg subtiel. Kokos en amandel ruik je wel, maar heel licht. Hij ruikt een beetje naar het binnenste van een Magnum, dus naar alleen dat ijs. Erg lekker hoor, maar hij had van mij wel sterker mogen ruiken!

Na het douchen is m’n huid heerlijk zacht en gehydrateerd. Helaas ruik ik het niet op m’n huid, dus daarvoor zou ik dan toch nog een bodylotion gebruiken. Conclusie is dat het een heerlijk product is, wat erg fijn is in gebruik. Met je vingers een flinke schep uit de pot vissen, je huid ermee insmeren, en daarna lekker afspoelen. Ik zou deze variant zelf niet opnieuw kopen, maar ik ben nu wel heel benieuwd naar de andere shower smoothies van Lush!

Lush Almond and Coconut Smoothie bevat 250 gram en kost £9,25 (ongeveer €11,25).

Heb jij wel eens een shower smoothie van Lush geprobeerd?

6 Responses to Review: Lush Almond & Coconut Smoothie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën