Review: Lush Sex Bomb Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Laatst bekeek ik alle bath bomb reviews op m’n blog, en kwam ik tot de grote ontdekking dat ik Sex Bomb nog nooit had gereviewd! En dat terwijl het m’n lievelingsgeur van Lush is. Zo doende kocht ik dus laatst een berg ‘vaste assortiment bath bombs’ om eens goed te kunnen reviewen. Ik begin met Sex Bomb, een roze, paarse bath bomb met een bloemetje én de sensuele geur van jasmijn en ylang ylang. Ben je benieuwd hoe ‘ie het doet in bad, lees dan gauw verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Natrium Sesquicarbonaat, Parfum, Sojamelkpoeder (Glycine soja), Synthetische Musk, Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Scharlei-olie (Salvia sclarea), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Titanium Dioxide, Propyleen Glycol, *Limonene, *Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-isomethyl-ionone, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45410 (CI 45410), Rijstpapieren Bloem

Lush Sex Bomb Bath Bomb kost €5,50 en is onderdeel van het vaste assortiment. Sex Bomb draait al een tijdje mee in het assortiment, sterker nog — het is één van de eerste bath bombs van Lush! In 1999 werd de bath bomb voor het eerst gemaakt, geinspireerd op de gelijknamige mega hit van Tom Jones. Met recht een klassieker dus. En dat is niet gek; Sex Bomb ruikt niet alleen ge-wel-dig, hij ziet er ook prachtig uit. Roze en paars, mijn twee lievelingskleuren, en een roosje bovenop gemaakt van rijstpapier. Het is een bath bomb dat als je deze op je kamer zet, je kamer wekenlang héérlijk ruikt. Ik ben in staat om er een paar honderd te kopen en door m’n hele huis te zetten.

Sex Bomb bevat jasmijn, scharlei en ylang ylang — deze bepalen de onwijs heerlijke geur. Sex Bomb is bloemig, maar ook warm. Het is geen standaard bloemengeur, het is juist een onwijs sexy, sensuele en opwekkende bloemengeur. De jasmijn en ylang ylang ruik je erg goed, maar toch heeft hij een musk-achtige ondergrond.Niet voor niets al 20 jaar goed verkoopt!
Behalve deze ingrediënten bevat hij ook sojamelkpoeder — afkomstig van sojabonen, dit ingrediënt zorgt voor romig en verzachtend water. De melk is tevens rijk aan vitamine b en heeft een antioxiderend effect op de huid.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Weinig foto’s, hé? Ik weet het. Ik zat er ook al helemaal klaar voor, maar tot m’n verrassing zonk hij direct naar de bodem op het moment dat ik hem losliet. Ik vind dat altijd zo jammer! Ik houd wel van een partij bath art, maar bij Sex Bomb hoef je dat niet te verwachten. Het is een snelle bruiser en hij maakt dan ook binnen no time je bad een prachtige kleur roze. De sensuele, warme bloemige geur is op de hele bovenverdieping goed te ruiken en is héérlijk, want je waant je constant in een veld van ylang ylang en jasmijnbloemen.

Ondanks dat Sex Bomb niet erg spectaculair is qua effecten, is de eindkleur van het water echt onwijs mooi. Een mooiere kleur roze kan ik me niet bedenken. Een sterke, bloemige geur maakt het plaatje compleet. Er drijven rozenblaadjes van rijstpapier op de oppervlakte. Maar hoewel dit romantisch klinkt, is de werkelijkheid anders; de rozenblaadjes worden week en papperig, net stukjes snot. En ik kan een hoop dingen hebben, maar snotterige dingetjes vind ik écht verschrikkelijk. Gelukkig was het niet zo erg als bij een jelly bomb, maar van mij had het dus niet gehoeven.

M’n huid én bovenverdieping roken beide nog heel lang naar Sex Bomb. Ik vond dat de Sex Bomb douchegel zijn geurtje al lang achterliet, maar de bath bomb kan er ook wat van! Ik vind het helemaal mooi. Ik ben, op de snotterige blaadjes na, helemaal verliefd op Sex Bomb. Als je nog nooit een bath bomb hebt geprobeerd van Lush, dan zou ik zeker met deze beginnen. Je hebt dan wel geen show in bad, het resultaat mag er zeker wezen. Voor mij is de kleur en geur écht een hoogtepunt, een tevens een reden om hem iedere keer weer te blijven kopen!

Lush Sex Bomb Bath Bomb kost €5,50. Hij behoort tot de vaste collectie.

5 Responses to Review: Lush Sex Bomb Bath Bomb

  • Als ik dit soort producten zie mis ik echt het hebben van een bad haha

  • Oh Evelien, I LOVE IT SO MUCH!!! Ik heb deze laatst voor het eerst in tijden weer gebruikt en ik ben zo verliefd. De geur is echt oprecht het beste wat er bestaat op de wereld, het praaaachtige roze bad, heeeerlijk. En dan ook de finishing touch van het bloemetje, I love it. Ik heb de shower gel maar 2x gekocht zodat ik daar ook altijd nog een back-up van heb. Ik kan me niet voorstellen dat iemand die geur niet lekker zou vinden, het is de hemel. En dan de combinatie van de bath bomb en de shower gel, dat is echt perfect.

  • Ik kan me eerlijk gezegd weinig bij deze geur voorstellen. Binnenkort eens gaan snuffelen, nadat m’n overige Harajuku’s op zijn. Ik vind vast wel ergens een gaatje voordat de kerst- en halloweencollectie verschijnen, toch? ? Vraagje: zinkt Sex Bomb altijd naar de bodem of had jij een dud?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën