Review: Lush Rose Bombshell Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

De producten van de Moederdag collectie van Lush liggen nog niet in de Nederlandse schappen, wel zijn ze al te koop in Engeland. Dit komt omdat Moederdag in Engeland al in maart is, en bij ons pas in mei! Blogvriendinnetje Mariska ging laatst naar Newcastle en was zo lief om voor mij de Moederdag producten mee te nemen voor me. Vandaag laat ik een bruisbal uit de collectie zien, namelijk de Rose Bombshell Bath Bomb!

Rose Bombshell Bath Bomb is onderdeel van de Moederdag collectie. Samen met Secret Garden Bath Bomb, zijn zij de enige twee bruisballen van deze collectie. Je kunt Rose Bombshell binnenkort kopen in de Nederlandse Lush filialen of in de webshop, momenteel is hij alleen nog te koop in Engeland, zoals de Lush UK webshop.

Rose Bombshell kost £3.50, ik gok dat hij in Nederland rond de 5 á 6 euro gaat kosten. Hij heeft een gemiddelde grootte – het is dus geen kleine bruisbal (zoals Secret Garden, of uit het standaard assortiment: Butterball of Rose Queen). Hij is gebroken wit van kleur, met echte rozenblaadjes erin, waarvan je er eentje ziet zitten.

INGREDIËNTEN: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Fine Sea Salt, Soya Milk Powder, Red rose petals, Rose Oil, Orange Flower Absolute, Rosewood Oil, Water (Aqua), Titanium Dioxide, *Limonene, *Linalool, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Perfume, Colour 14700, Colour 17200, Colour 45410, Red rosebud.

Rose Bombshell heeft, zoals de naam al suggereerd, een rozengeur. Geen goedkope, chemische rozengeur, maar een heerlijke, warme rozengeur. Hij heeft iets zoets, ik gok dat ik de sinaasappel erin ruik. Het is een warme geur, maar tegelijkertijd ook verfrissend. Hij lijkt qua geur heel erg op de wintereditie Rose Jam showergel, maar toch is het niét exact die geur.

De bruisbal heeft een gemiddelde ‘bruisduur’, hij is niet direct opgelost, maar blijft rustig een flink aantal minuten in het bad dobberen. Hij geeft het badwater direct een lichte melkachtige kleur, en laat een schuimig laagje achter op de oppervlakte. Op gegeven moment komt er wat rood uit de bruisbal! Ook drijven de rozenblaadjes die in de bruisbal zitten, inmiddels rond in het bad. Een zeer leuke toevoeging!

De rozengeur komt vrij, ik word meteen vrolijk van de heerlijke geur. De rozenblaadjes drijven op de oppervlakte, en het badwater heeft een schuimig laagje en een witte kleur. Dit bad ziet er zo creamy en zacht uit!

Ik deed er een halve Rose Jam bubbleroon bij, en wat flinke scheuten Rose Jam showergel.

Toen ik mezelf in bad installeerde, merkte ik hoe ‘zacht’ het water was. M’n huid voelde dan ook na afloop erg zacht en gehydrateerd aan! Ik had niet verwacht dat deze bruisbal me zó goed zou bevallen. Ik heb niet veel met rozen, maar dit bad was echt heerlijk. Vooral in combinatie met de halve Rose Jam bubbleroon, en de scheuten Rose Jam showergel. De hele badkamer rook naar rozen, hmmm!

Deze bruisbal is niet alleen voor je moeder een heel leuk cadeau, ook voor jouzelf is het een aanrader! Je kunt hem ook gebruiken in combinatie met Rose Bubble Bar, ook uit de Moederdag collectie (£2.95).

Nog even geduld op de Moederdag collectie van Lush dus! Hoe lijkt deze bruisbal jou?

8 Responses to Review: Lush Rose Bombshell Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën