Review: Lush Lemon Butterfly Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik ben gek op vlinders, ik heb er zelfs eentje als tattoo boven m’n reet. Nu was ik wel 17 dat ik die liet zetten en ben ik hem inmiddels liever kwijt dan rijk, maar het feit blijft wel dat ik vlinders toen, en nu nog steeds, erg mooie diertjes vind. Geen wonder dat er dan ook eentje in m’n winkelmandje belandde! Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Lees dan verder.

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Zoete Wilde Sinaasappelolie, Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Dipropyleen Glycol, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Tinoxide, Synthetische Fluorflogopiet, *Citral, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 47005:1, Kleurstof 19140, Kleurstof 59040

Wat is het?

Lush Lemon Butterfly Bath Bomb kost €6,50 en is onderdeel van de Moederdag collectie. Hij bestaat er ook in twee andere kleuren, genaamd Wild Butterfly en Rose Butterfly. Deze vrolijke fladderaars hebben elk een eigen geur en kleurencombinatie in bad.

Toen ik Lemon Blutterfly rook, deed hij me ergens aan denken! Aan een Lush product dat ik in het begin van m’n ‘fan tijd’ had, ergens in 2013/2014. Na wat te hebben gegoogled, lees ik dat hij dezelfde geur zou hebben als de From Dusk Till Dawn massage bar, maar deze is al een tijd niet meer te koop, dus wat weet je waarschijnlijk nog niets over de geur. Overigens heb ik die massage bar ook nooit gehad, dus dat was het niet product waarnaar ik hem vond ruiken.
Maar goed, ik zal de geur dan maar proberen zo goed mogelijk uit te leggen. De geur is erg citrus, zoals je zou verwachten, dankzij de Siciliaanse citroenolie erin. De zoete sinaasappelolie erin maakt het geheel iets fruitiger en warmer dan een pure citroengeur. Het is een bijzondere, maar lekkere geur, maar je moet wel echt een citrusgeur-fan zjin. Haat die die geur, skip hem dan maar gewoon.

Mijn ervaring

Wanneer ik hem in het water laat glijden, bruist hij flink en spuwt hij gele en gifgroene slierten het water in — na een minuut ook een soort turquiose. Hij fladdert rond in het water, laat zijn mooie kleuren achter in elk hoekje van het bad, en geeft daarbij een opwekkende, frisse en vrolijke geur vrij. Op gegeven moment breken de vleugels los van elkaar en fladderen ze los van elkaar door het bad. Het schuim dat vrij komt bij het bruisen, lijkt erg rijk en zacht aan te voelen. Wanneer je eenmaal een paar minuten in bad zit, is de kleur van het water gestabiliseerd tot een heldergroene kleur en is het schuimlaagje ‘opgelost’.

Na afloop voelt m’n huid zachter aan, ik spot ook kleine glittertjes op m’n huid. Het was een heerlijke badsessie, vooral met m’n nieuwe badplank erbij! Ideaal zo’n ding. Hoewel ik Lemon Butterfly niet opnieuw zou kopen, heb ik inmiddels wel Rose Butterfly aangeschaft, omdat deze de geur van Rose Jam zou hebben. Ook ben ik erg benieuwd naar die kleuren!

Lush Lemon Butterfly Bath Bomb kost €6,50 en behoort tot de tijdelijke Moederdag collectie.

4 Responses to Review: Lush Lemon Butterfly Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën