Review: Lush Bouncy Bunny giftset

Text size: bigger / smaller

Giftsets koop ik eigenlijk zelden, omdat ze vaak niet voordeliger zijn dan losse producten. Toch kon ik het niet laten om Bouncy Bunny te bestellen, omdat hier een speciale Bath Bomb in zit die los niet te verkrijgen is. Vandaag review ik Bouncy Bunny voor je, een mooie giftset met vier producten erin! Lees je mee?

Bouncy Bunny giftset kost €21,95 en bevat 4 producten: Spring Bunny bath bomb, Somewhere over the Rainbow zeep, Bouncy Bunny shower jelly en Brightside bubble bar. Uiteraard zit er ook een knotwrap om heen! Alle producten ruiken fris en citrusachtig, gewoon perfect voor het voorjaar en voor de zomer. Dit is een vrolijke giftset waarmee je het zonnetje in de badkamer brengt.

Als je de knotwrap losknoopt is de magie er een kléin beetje van af: een ronde, kartonnen doos is wat je overhoudt. Toch wel handig als bewaardoosbol, zeker met de knotwrap er (weer) om heen. Op naar de producten!

Spring Bunny Bath Bomb (90 gram) niet los te koop
Dit knalgele konijntje is één en al citrus! Hij doet me erg denken aan Lemony Flutter qua geur. Een opwekkende en vrolijke geur, maar in bad verwacht ik zelf niet veel spectaculairs qua kleuren. Ik denk dat hij vrij snel oplost en geel badwater creëert. Maar daar komt uiteraard nog een filmpje van aan!

Somewhere over the Rainbow zeep (120 gram) – €6,50/100g
Een lekker stuk zeep, maar liefst 120 gram. Ik had al een stuk, maar vind het helemaal niet erg om nog een stuk te hebben! Hij bevat koolzaadolie, kokosnootolie, Siciliaanse mandarijn, neroli, en Turkse rozenolie. Hij ruikt heerlijk citrusachtig en fris en de kleuren van het stuk zeep zijn zo mooi!

Bouncy Bunny Shower Jelly (90 gram) – €6,95
Ook deze had ik al, maar wilde er toch graag een back-up van. Hij heeft de geur van de tropische showergel Ponche dankzij Braziliaanse sinaasappelolie erin. Ook weer een vrolijke citrusgeur die het zonnetje in de douchecel tovert, kan niét ontbreken in iedere Lush stash!

Brightside Bubble Bar (100 gram) – €6,95/200g
Tot slot een mini Brightside bubble bar, goed voor zeker 3 keer, afhankelijk van hoe zuinig je bent. Brightside bevat drie citrusvruchten, namelijk mandarijn, tangerine en bergamot. Brightside zorgt niet alleen voor oranje badwater en veel schuim, ook voor een glimlach op je gezicht en een beter humeur.


Al met al zijn de vier producten absoluut een aanwinst in je badkamer dit voorjaar! Heerlijke, opwekkende geuren die je humeur direct verbeteren. Zou je alles los kopen (ervan uitgaande dat de bath bomb rond de 4 euro is) zit je op hetzelfde bedrag als de giftset, dus je bent niet eens duurder uit. Voor dat geld krijg je er namelijk nog een knotwrap bij!

Op het moment van schrijven was de giftset nog te koop in de webshop, maar nu zie ik hem er helaas niet meer bij staan. Wellicht komt er nog een nieuwe voorraad, of zijn ze in de winkels nog te koop. Ik zou ’t even in de gaten houden!

Welk product lijkt jou het lekkerst uit de giftset?

7 Responses to Review: Lush Bouncy Bunny giftset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën