Meld je aan voor e-mail updates bij nieuwe artikelen!

Text size: bigger / smaller

Hi allemaal 😊 Even een nieuwtje vandaag. Je kunt je namelijk aanmelden om een mailtje te ontvangen wanneer ik ’s ochtends een artikel plaats. Handig als je geen Bloglovin hebt, maar toch op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen!

Je kunt je rechts in de sidebar het formulier vinden. Laat je naam en e-mailadres achter, selecteer je taal en check het bevestigingsmailtje in je mailbox. (Let op dat dit niet in je spam-folder staan, dit gebeurd nog wel eens bij Live of Hotmail e-mailadressen)

Je krijgt alléén een mailtje als er een nieuw artikel online komt. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Dus ik zou zeggen, meld je snel aan als je geen artikel meer wilt missen! 😊

One Response to Meld je aan voor e-mail updates bij nieuwe artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën