Mijn Lush aanraders

Text size: bigger / smaller

Als groot Lush fan, krijg ik vaak de vraag wat mijn aanraders zijn. Ik kom vaak tegen dat mensen geen of weinig ervaring hebben met Lush, en er toch wel nieuwsgierig naar zijn. Maar omdat Lush niet goedkoop is, willen ze graag van te voren weten wat nou échte aanraders zijn. Nouuu, die heb ik voor je hoor! Lees maar verder.

Sweetie Pie Jelly (100 gram) – €5,55 – link naar product
Ik begin met één van mijn favorieten, namelijk deze wobbly wibbly jelly. Een innovatief product, want welk ander merk heeft zoiets nou? Je moet er even mee om leren gaan, want hij drilt als een pudding en glibbert de hele douche door (niet aan te raden voor gevangenen dus). Gewoon in het potje laten zitten, met je puff/spons eroverheen swirlen, en tadaaa: instant bubbles. Oh die geur, hé. Die geur. Heerlijk zoet, ruikt naar kersen en kokosnoot. En bevat glitters, wat wil je nog meer?

I Love Juicy Shampoo – €8,60/100g – link naar product
Deze shampoo ruikt zo lekker, dat je direct al je andere shampoos in de prullenbak flikkert. Serieus, je wilt hierna niks anders meer! Een ontzettend frisse, zoete en fruitige geur. Zit boordevol fruit en vitamines, dus raad maar hoe je manen na afloop eruit zien. Inderdaad: superglanzend, superzacht, en superlekker ruikend. Bij voorkeur in 500 gram fles kopen, doe je lekker lang mee.

Golden Wonder Bath Bomb – €5,95 – link naar product
Als ik je één bruisbal van Lush mocht aanraden, zou het Golden Wonder zijn. Hoewel ik dol ben op alle badproducten van Lush, heeft deze mij enorm verrast. Binnen de bruisbal zaten zoveel mooie kleuren, en zelfs sterretjes! Hij toverde het bad in no time om in een feestje, die mijn huid na afloop ook nog eens zacht liet aanvoelen.

American Cream Conditioner – €7,10/100g – link naar product
Ook weer een product dat niet alleen fantastisch ruikt, ook de werking ervan is geweldig. Ik kan niet meer zonder dit product, en heb hem altijd in huis. Deze conditioner ruikt heerlijk naar vanille en aardbeien. Je brengt hem aan in je haren na het wassen – hij maakt je haar zacht, soepel, glad en laat je haar de hele dag nog heerlijk ruiken. Ik doe hem zelf ook vaak in m’n (droge) haarpunten voor het slapen gaan. De volgende ochtend spoel ik het eruit, en m’n haarpunten zijn direct weer gezond en glazend!

Tea Tree Water Toner – €6,25/100g – link naar product
Stom eigenlijk, dat ik nog geen eigen foto heb. Ik ben inmiddels namelijk alweer aan m’n tweede 250 gram fles begonnen! Deze toner (tonic) is heerlijk verfrissend. Voor de normale tot vette huid bedoeld, de tea tree erin werkt goed tegen puistjes. Ik breng hem ’s ochtends en ’s avonds aan op een schoon gezicht. Ik spray wat op een watje en dat haal ik dan over m’n gezicht. De geur is zo heerlijk fris.. alsof je een duik in de Noordzee neemt! Hij haalt ’s avonds ook de laatste restjes make-up weg van m’n gezicht. En m’n huid is er heel erg van opgeknapt!

Dit waren dan mijn aanraders wat betreft Lush. Natuurlijk kan ik nog véél meer aanraden – ik ben dol op 90% van het assortiment, en zal je waarschijnlijk in de winkel proberen alles aan te praten. En dat terwijl ik er niet eens werk! Maar voor een beginner zijn dit wel goede aanraders, denk ik.

Wil je nog meer aanraders, tips of suggesties? Of wil je weten wat ik aanraad in een specifieke categorie, zoals zepen, haarmaskers of showergels? Laat het me weten in de comments, ik zal alles proberen te beantwoorden!

Wat zou jij aanraden van Lush?

25 Responses to Mijn Lush aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën