Oh My Lush stopt met bloggen in Nederlands

Text size: bigger / smaller

Jullie hadden misschien al gemerkt, maar op de Nederlandse versie van mijn blog verschijnen de laatste tijd geen nieuwe posts meer. Dat komt omdat ik vanaf nu verder ga met bloggen in het Engels, op de Engelse variant van deze blog. Om zowel in het Nederlands als in het Engels te bloggen kostte erg veel tijd, waardoor ik er steeds vaker tegen op ging zien om te bloggen — één artikel kostte namelijk 2x zowel tijd als normaal. Ook was de plugin, WPML, die het mogelijk maakte alles te vertalen, niet de makkelijkste (en goedkoopste) in gebruik, dus ik ben eerlijk gezegd blij dat ik daar nu ook van af ben 😅

Ik hoop natuurlijk dat je me gewoon blijft volgen via m’n Engelse blog! Je kunt ervoor kiezen de pagina te laten vertalen door Google Translate, maar in principe blog ik in vrij ‘simpel’ Engels.

Zie ik je daar vanaf nu? 🥰

2 Responses to Oh My Lush stopt met bloggen in Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën