Mijn Lush Kerstcollectie aanraders

Text size: bigger / smaller

Omdat ik sinds 2013 al fan ben van Lush, heb ik een hoop Kerstcollecties meegemaakt. Ik weet daardoor ook precies welke producten écht een aanrader zijn! Op het moment dat ze weer te koop zijn, sla ik een voorraadje in. Vandaag laat ik je zien welke producten uit de Kerstcollectie tot mijn favorieten behoren. Lees je mee?


Golden Wonder Bath Bomb
koop hem // lees mijn review

Deze bath bomb is altijd mijn favoriet geweest van Lush. Omdat hij onderdeel is van de Kerstcollectie, sla ik hem altijd flink in. Het liefst in de sale, want dan is hij met 50% korting! Deze prachtige bath bomb heeft de heerlijke geur van Celebrate / Bubbly / Snowshowers. Ook Buck’s Fizz deelt deze geur, net als First Snow Dusting Powder. Eenmaal in het water verandert hij een prachtig, turquoise kleurenpalet mét gouden sterretjes! Dit is echt een cadeautje voor in bad, ieder jaar weer.


Perle de Sel Bath Bomb
koop hem // lees mijn review

Hier stond vorige week nog een review van online. Hij is nieuw dit jaar, maar wat mij betreft mag hij blijven in het assortiment. Perle de Sel heeft de geur van Snowcake, een romige en warme marsepein geur. Het water kleurt prachtig, helder blauw boordevol glittertjes. Een genot om te ruiken, om te zien en om in te dobberen!

>
Bûche de Noël
koop hem // lees mijn review

Ook hier stond een review van online, omdat het mijn favoriete gezichtsreiniger van de feestdagen is. De heerlijke warme, kruidige geur zorgt voor dé Kerststemming onder de douche. De amandelen en cranberries scrubben de huid, kaoline reinigt de huid diep, mandarijn verkwikt de huid en ook zit er een scheut brandewijn in, gewoon omdat het kan. Hij maakt je snoet heerlijk zacht en glad. Wat mij betreft is dit dé gezichtsreiniger voor de koudere dagen!


Cinders shower gel
koop hem // lees mijn review

Als je aan een warme douche denkt, wanneer het buiten koud is, dan denk je aan.. Cinders natuurlijk! Een warme, kruidige geur boordevol kaneel, gember, nootmuskaat en natuurlijk pompoen. Waan jezelf op de Noordpool tussen alle rendieren terwijl je je insmeert met deze romige shower gel. Geen Kerst zonder Cinders, echt waar.


Gingerbread Man Sparkle Jar
koop hem // lees mijn review

Een massage bar die naar kerstkoekjes ruikt? Kom maar door! Deze schattige meneer bevat veel cacaoboter, wat jouw huid zijdezacht maakt en korte metten maakt met droge plekjes. Hij bevat gemberolie, dennennaald en kruidnagel, wat ervoor zorgt dat hij heerlijk naar de Kerst ruikt. Zie je jezelf al staan in de keuken, terwijl het buiten sneeuwt? Je zet de oven uit en haalt er een plaat vol versgebakken koekjes uit.. hmmm!

Dit waren dan mijn aanraders wat betreft de Kerstcollectie. Mocht je geen van deze producten kennen, of benieuwd bent naar eentje, dan zou ik zeggen; stap even een Lush winkel in, ruik en test ze! Ze zijn alleen tijdelijk te koop, tot wanneer weet niemand — hier geldt: op = op. Met een beetje geluk hebben ze ook dit jaar weer sale. Zo ja, dan begint dat in Nederland op 26 december, in België is dat 3 januari met de solden. In dat geval zijn de producten van de Kerstcollectie met 50% korting.. helemaal leuk!

7 Responses to Mijn Lush Kerstcollectie aanraders

  • Wat een fijne tips! Ik zet direct 26 december in mijn agenda en ga kijken of Lush een nieuwsbrief heeft. Je hebt mij wel behoorlijk enthousiast gemaakt, hahaha!

  • Wat een leuke producten zeg. Ik vind de kerstcollectie van Lush altijd extra leuk, ondanks dat ik er eigenlijk nog niet echt veel van heb geprobeerd. Ik wil dit jaar echt suuuuper graag naar de kerst sale van Lush. Ik las laatst dat ze de sale niet meer online doen, super jammer!

  • Owwww, die massage-bar! Die vind ik er alleen al heel leuk uitzien. Ik ken dat product helemaal niet, is het de bedoeling dat je die in 1 keer opgebruikt?

  • Cinders is heeeerlijk. Echt alles met kaneel. Vind het zo jammer dat ik geen bad meer heb. Gebruikte zelf altijd Let the good times roll in de winter, maar die zit nu in de vaste collectie volgens mij. Bûche de Noël klinkt ook ontzettend goed, nu wil ik die ook gaan halen haha.

  • Perle de sel heb ik hier ook liggen om hopelijk snel te kunnen proberen… zin in!

  • Ik ben zo benieuwd naar Perle de Sel! Hij ligt klaar om gebruikt te worden. Voor Bûche de Noël heb je me ook warm gemaakt, al gaat die denk ik moeten wachten tot volgend jaar. Ik heb namelijk nog eventjes genoeg gezichtsreinigers in huis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën