Shoplog oktober ♥ Lush

Text size: bigger / smaller

Oooh dames, het is niet best met mij hoor! Ik heb alweer m’n halve maandloon naar Lush gebracht de afgelopen week. Met de komst van de winterproducten kon ik mezelf echt niet inhouden, ik heb samen met een aantal meiden een groepsbestelling in de engelse webshop van Lush gedaan. En toen de volgende dag in de Lush winkel in Amsterdam heb ik ook nog eens geshopt! :blush: They tried to make me go to rehab but I said, ‘No, no, no’….

Ik zal eerst laten zien wat ik in Amsterdam heb geshopt! Ik was er heen met blogvriendinnetje Mariska (een filmpje van ons bezoek in de Lush winkel vind je hier). De lancering van de winterproducten vond die dag plaats, inclusief real live Snow Fairy! Als je aan haar vroeg “Snow Fairy, did you have fun with mister Snowman?” dan mocht je een heerlijk veganistisch ijsje van het merk Professor Grunschabel uitzoeken. Ik koos voor kokosnoot, Mariska ging voor banaan.

En dit shopte ik! :smile: Ik wilde altijd nog graag een fles Dirty Springwash. Een heerlijke frisse geur, je ruikt munt en menthol. M’n vriend vind deze ook heerlijk onder de douche! Ik kocht ook First Snow, dit poeder met fijne shimmers erin is prachtig voor de Kerst, en heeft de heerlijke geur van Celebrate. De nieuwe winterzepen Yog Nog en Reindeer Rock kon ik ook niet laten liggen, ze ruiken allebei ZÓ lekker! Yog Nog ruikt naar toffee/karamel en Reindeer Rock heeft een beethe de geur van Snow Fairy, maar je ruikt ook heel veel bessen. En ik kreeg ook nog een gratis vers gezichtsmasker in ruil voor 5 lege potjes. Ik koos voor BB Seaweed, heerlijk!

Ennn.. dit kocht ik nog online :shock: Ze hadden Smitten in de Kitchen, check m’n review erover! Celebrate kocht ik omdat er een 45g potje in 12 Days of Christmas zat en ik heb graag fullsize wilde. De vrolijk gekleurde zeep is Baked Alaska, ook hun nieuwe winterzeep. Deze ruikt zo fris en naar citrus! Verder zie je ook nog Jungle Conditioner, en hun drie winter showergels. Ik kocht So White in 250g, Hot Toddy in 500g en Snow Fairy in 250g. Kan ik weer even vooruit met de wintergeuren :haha:

Rehab ja of nee? :laugh: Naar welk winterproduct ben jij benieuwd?

13 Responses to Shoplog oktober ♥ Lush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën