Unboxing ♥ Lush valentijnsdag producten

Text size: bigger / smaller

Mijn liefde voor Lush is niet onopgemerkt gebleven bij ze. Mijn liefde voor hun is even groot als hun liefde voor hun fans. Eén van de zoveel redenen waarom ik zo dol ben op Lush – warm contact met hun klanten/fans. Toen ik in mijn vorige artikel met het persbericht erin, vroeg of Lush mijn valentijn wilde zijn dit jaar, was het blijkbaar wederzijds, want een paar dagen later stond de postbode voor de deur met een prachtige doos, met daarin zes van de valentijnsdag producten. Vandaag pak ik samen met jou de doos uit!

Prince Charming showergel – 100 gram – €7,95
Allereerst vis ik een flesje Prince Charming uit de doos. Deze was vorig jaar ook onderdeel van de Valentijnscollectie! Deze zoete showergel met een vleug grapefruit will sweep you off your feet, en brengt je helemaal in hogere sferen. Bloemig zoet, maar ook verfrissend. Maakt je huid heerlijk zacht en laat deze nog subtiel naruiken. Wil je mijn uitgebreide review lezen over Prince Charming? Klik dan hier.

The Kiss Lip Scrub – 25 gram – €9,65
Waarschijnlijk ben je wel bekend met de lipscrubs van Lush. Bubblegum, Popcorn, of de kersteditie Santa’s Lipscrub, dat zijn wel de bekendste lipscrubs van ze. Je kunt de substantie, nadat je je lippen ermee hebt gescrubd, gewoon van je lippen aflikken. Een beetje wennen, maar uiteindelijk kun je niet meer zonder. Zachte lippen, klaar om Prince Charming (niet de showergel-versie) een dikke zoen te geven!

Van dit product komt nog een uitgebreide review aan.

Unicorn Horn Bubble Bar – 100 gram – €5,25
“Oh my god” is het eerste wat ik dacht toen ik deze bij andere bloggers zag. Die kleuren, die vorm, die sterretjes.. alles waar ik van houd! EENHOORNS!! Serieus, onwijs veel kudo’s aan de persoon die deze bubble bar heeft bedacht. Ik vind het zelfs zonde om deze te moeten gebruiken. Oplossing? Gewoon een berg inslaan!

Deze bubble bar kun je meerdere keren gebruiken. Breek een stuk af, houd het onder de stromende kraan, en kijk toe hoe de bubbels je bad overnemen, en ruik hoe je badkamer verandert in een paradijs dankzij de hemelse geur. Unicorn ruikt zoet, maar niet Snow Fairy zoet. Lavendel en neroli zitten hierin, dus ik vind hem een klein beetje naar Twilight ruiken.

Van dit product komt nog een uitgebreide review aan.

Heart Throb Bubbleroon – 100 gram – €5,95
Een bubbleroon is een bubble bar, maar in de vorm van een macaron. Meestal zijn het twee delen bubble bar op elkaar geplakt, met iets ertussen. In dit geval: gouden glitters! Heart Throb zit barstensvol sheaboter en verandert je badwater in een helderrode zee met gouden glitters. De geur is heerlijk zoet. Ik ben heel benieuwd!

Van dit product komt nog een uitgebreide review aan.

Cupid’s Love Soap – 100 gram – €6,50
Een lekker stuk zeep mag ook niet ontbreken met Valentijnsdag. Deze zeep heeft een heerlijke, zoete en fruitige geur. Hij zit vol verse vijgen en passievrucht, maar ook sojayoghurt is er aan toegevoegd voor een zachte huid. Normaal gesproken drogen de zepen m’n huid erg uit, dus ik ben benieuwd hoe mijn huid op deze zeep zal reageren.

Van dit product komt nog een uitgebreide review aan.

Floating Flower Bath Bomb – 100 gram – €5,50
Tot slot vis ik een enorm grote bruisbal uit de doos. Dit is Floating Flower, ruikend naar ylang ylang en jasmijn. Een zoete maar rustgevende geur, ook ruikt hij érg bloemig. Alsof je door een veld vól bloemen rent, op een prachtige Lente-dag. Je ruikt gewoon versgeplukte bloemen, heerlijk! De diverse kleuren zouden zorgen voor een spektakel aan kleuren in je bad.

Van dit product komt nog een uitgebreide review aan.

Oef, al deze producten maken me zó intens gelukkig! Ze ruiken (uiteraard) stuk voor stuk geweldig, bevatten de beste ingrediënten, en zijn een lust voor het oog, de neus en het lichaam. Nu ik de unboxing heb gehad, is het tijd om alle producten (behalve Prince Charming, daar staat al een review van online) eens goed te testen, en een review erover te schrijven. Allereerste missie: in bad duiken! Wat een straf.. :laugh:

Deze producten heb ik gekregen ter review.

Welke van deze producten spreekt jou het meeste aan?

14 Responses to Unboxing ♥ Lush valentijnsdag producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën