Review: Lush Aubergine Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Net wanneer je denkt dat je alles wel hebt gezien, besluit Lush een bath bomb op de markt te brengen in de vorm van een.. aubergine. Een aubergine, jongens. Laat dat even op je inwerken. Natuurlijk is hij gebaseerd op de dubbelzinnige aubergine-emoji (kom op, ook jij hebt die wel eens gebruikt) en laat de Valentijnsdag collectie daar nou net om draaien. Ik kon het niet laten om hem te bestellen en zo snel mogelijk te testen. In bad. Ja jongens, er zitten er serieus bij die hem voor iets anders gebruiken. No worries, in dit artikel zul je deze bath bomb alleen aantreffen in een bad vol met water.

Lees je mee?

Lush Aubergine Bath Bomb kost €4,95 en is onderdeel van de tijdelijke Valentijnsdag collectie. Hij is iets goedkoper dan de andere bath bombs, maar hij lijkt ook iets kleiner te zijn. Echter maakt dit effect in bad geen moer uit — I guess size really doesn’t matter!

Bergamotolie, kamferhoutolie, litsea cubeba-olie en tonka absolue zijn de verzorgende ingrediënten in deze bath bomb. De geur is hetzelfde als 29 High Street, dé geur van elke willekeurige Lush winkel. Ja, ze hebben serieus een geurlijn met de geur van hoe een Lush winkel ruikt. 29 High Street is de plaats waar ze de allereerste Lush winkel hebben gevestigd. #weetje 😊 Dus mocht je eens bij Lush binnenstappen en denken, potverdorie wat ruikt het hier lekker; 29 High Street weerspiegelt deze geur. En Aubergine dus ook.

Maar goed, hoe ruikt Aubergine nou precies? Het lijkt een beetje alles door elkaar — warm, zoet, maar ook zeker bloemig. Ik herken iets van Sex Bomb Bath Bomb erin, die is ook zoet en bloemig. Geen duidelijke geurnoot is eruit te pikken, het is een combinatie van allerlei geurnoten, dit maakt hem echter wel heel erg lekker. Het is echt precies de geur van een Lush winkel.

Ik weet het, veel foto’s! Maar hij is dan ook zó mooi in bad. Qua vorm leek het wel of er een gigantische drol lag te schuimen in bad, maar behalve dat ben ik erg positief. Hoewel mijn badkamer qua Lush producten al op een Lush winkel lijkt, rook hij nu ook gewoon echt naar een Lush winkel! De kleuren in het bad zijn erg tof, hij ruikt heerlijk en kost minder dan de andere bath bombs. Het water werd uiteindelijk mooi paars met minuscule glinsteringen. Zeker een aanrader! 🍆


Lush Aubergine Bath Bomb kost €4,95 en behoort tot de tijdelijke Valentijnsdagcollectie 2019.

6 Responses to Review: Lush Aubergine Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën