Review: Lush Rose Jam en Twilight Naked Showergels

Text size: bigger / smaller

De nieuwe douchegels van Lush zijn innovatief en grappig. Het is niet zomaar zeep in de vorm van een fles douchegel, zoals veel mensen dachten. Het bevat dezelfde ingrediënten als van een douchegel, het heeft geen zeepbasis. Het scheelt enorm veel verpakkingen op jaarbasis, is makkelijk mee te nemen en werkt net zo makkelijk als een gewone douchegel. Ik kocht Rose Jam zelf, maar de Twilight geur kreeg ik van Lush. Vandaag ga ik ze voorstellen aan je!

Lush Rose Jam Naked Showergel (€16,50 / 240 gram) – link
Ik begin met mijn favoriete geur van Lush, namelijk Rose Jam. Deze warme, zoete rozengeur betovert iedereen’s neus direct. Deze naakte douchegel bevat bijna evenveel als een normale douchegel. Hij ziet er ook hetzelfde uit, de kleur komt overeen met de oorspronkelijke substantie van Rose Jam en er je hebt zelfs een klein stukje zwart bovenaan, dat lijkt op de dop. Je kunt deze naakte douchegels heel lichtjes indrukken, ze zijn iets zachter qua structuur dan zeep. Het ingrediënt natrium stearaat zorgt ervoor dat de douchegel niet vloeibaar is, maar ook dat de douchegels lekker schuimen.

De douchegel bevat cypresbladinfusie, vanilla-infusie, gojibessensap, rozenolie, geraniumolie, siciliaanse citroenolie en arganolie. Allemaal verzorgende en hydraterende ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid na afloop heerlijk ruikt én zacht en gehydrateerd aanvoelt.

Lush Twilight Naked Showergel (€15,50 / 240 gram) – link
Ook één van m’n favoriete geuren van Lush, is Twilight. Een heerlijke zoete geur van lavendel en tonka. Geen lavendel zoals je hem kent van vroeger, maar écht lekkere lavendel. Ik ben fan geworden van lavendel dankzij Twilight! Hij is hetzelfde als de naked showergel hierboven, dus dat gedeelte kunnen we skippen.

Twilight bevat als hoofdingrediënt lavendelinfusie. Ook bevat hij lavendelolie, tonka en ylang ylang. Lavendel werkt zeer kalmerend, dus Twilight is ideaal voor ’s avonds voor het slapen gaan. Heb je deze ’s avonds gebruikt in de douche? Gebruik erna dan Sleepy bodylotion of Twilight Sparkle Jar voor een heerlijke, goede nachtrust.

Benieuwd hoe je nu precies zo’n naked showergel gebruikt? Kijk dan naar de foto’s hierboven. Het is echt heel simpel — je neemt hem mee onder de douche, maakt je huid nat, wrijft de naked showergel over je huid en hij begint te schuimen. Hoe meer je wrijft, hoe meer schuim, dus doe dit naar eigen gevoel. Met het schuim kun je jezelf insoppen, alhoewel je niet zoveel schuim als bij een reguliere douchegel moet verwachten. Toch maakt hij even goed als een gewone douchegel. Na afloop voelt m’n huid zacht en soepel aan, zonder droog aan te voelen. En de naked showergel? Die zet je gewoon ergens neer om te drogen. Hij geeft niet echt troep af, dus zet ‘m neer waar je wilt.

Zero waste, maar toch de geur en zelfde ervaring als dat we gewend zijn van Lush. Ik vind de nieuwe producten zeer innovatief en helemaal van deze tijd. Dit is nog zo’n reden waarom ik dol ben op Lush – vooruitstrevend en altijd op zoek naar verbetering. Het aantal plastic wat zal schelen dankzij deze naked showergels gaat hopelijk gigantisch worden.

Lush Rose Jam en Twilight Naked Showergel zijn te koop in de webshop, maar ook in de winkels.

Hoe lijkt dit product jou? Een succes, of juist een flop? Zou je het zelf kopen?

4 Responses to Review: Lush Rose Jam en Twilight Naked Showergels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën