Review: Essence Holo Wow! Sparkle Stick

Text size: bigger / smaller

Het gebeurde de afgelopen tijd niet vaak dat ik de Kruidvat in liep en stopte bij de make-up afdeling. M’n interesse in make-up was echt 0,0 het afgelopen jaar. Ik gebruikte het nog wel, maar dan echt de basis dingen — foundation, mascara, blush, eyeliner, oogpotlood. Toen mijn eyeliner op was, ging ik even snuffelen bij Kruidvat. Ik besloot eens goed het Essence vak te bestuderen; wat was er nieuw? Wat is er veranderd? Ik spotte een aantal enorm leuke dingen, waaronder deze Sparkle Stick. Ik nam hem mee en review hem voor je!

De Holo! Wow Sparkle Stick kost €3,59. De kleur heet 10 Sparkles In Your Life. Ik zie deze Sparkle Stick maar in één kleur, maar er zijn wel andere producten van de Holo Wow! lijn. Dit is geen limited edition lijn, hij lag namelijk gewoon in het gewone assortiment. De stick bevat 6 gram en is bedoeld om het gezicht te highlighten. Ten opzichte van de normale highlighters, zorgt deze voor holografische en prisma-effecten op het gezicht. Ik ben benieuwd!

Ingrediënten: ETHYLHEXYL PALMITATE, MICA, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, TOCOPHERYL ACETATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

De Sparkle Stick is uit te draaien zodra je de dop eraf gehaald hebt. De stick zelf is vrij breed, waardoor je een flinke streep kan aanbrengen. Deze blend je vervolgens met je vingers. De stick zelf vind ik een beetje stinken.. hier heb je natuurlijk zelf geen last van, maar wilde het toch even benoemen. De kleur is koel roze met heel veel meerkleurige shimmers, dit zorgt voor een prachtig holografisch effect. Het is een kleur die op elke huidskleur mooi zal staan!

De stick zelf is vrij hard, maar smeert wel zacht uit. Wat me opvalt is dat de substantie totaal niet plakkerig is, iets wat ik wel had verwacht.. Misschien doordat het op een Pritt stift lijkt? Het product is makkelijk uit te smeren en te verdelen. De kleur is makkelijk op te bouwen — één laag is voldoende, maar je kunt makkelijk een tweede of derde erop aanbrengen. Dit laat het holografische effect nóg beter zien!


Zonder de Sparkle Stick


Met een streep Sparkle Stick


Met de Sparkle Stick aangebracht en geblend

Ik vind het effect erg mooi! Het is een mooie toevoeging op m’n make-up, hij is perfect om je look mee af te maken. Je kunt hem aanbrengen op je jukbeenderen, zoals hierboven op de foto, maar ook onder de wenkbrauwen staat het mooi. De stick blijft verrassend lang zitten, als ik hem ’s ochtends aanbreng zie ik hem rond het middaguur nog zitten. Aan het einde van de dag is het meeste wel weg, maar over het algemeen ben ik erg tevreden.

Holo! Wow Sparkle Stick kost €3,59 en is te koop bij Kruidvat.

9 Responses to Review: Essence Holo Wow! Sparkle Stick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën