Review: Lush Unicorn Lip Scrub

Text size: bigger / smaller

Unicorns, wie houdt er niet van? Deze magische creatures nemen de wereld over, and we’re here for it. Lush heeft een aantal heerlijke lip scrubs in hun assortiment, maar daar is nu Unicorn lip scrub aan toegevoegd. En ik zal eerlijk bekennen: ik dacht dat het precies dezelfde lip scrub als de tijdelijke Galaxy lip scrub was. Hetzelfde kleurtje, allebei met bessen-smaak — ik dacht: ze hebben er gewoon een nieuwe verpakking op gekwakt! Omdat er vrij veel vraag naar dit product was, besloot ik hem toch maar te kopen. En gelukkig maar, want hij is niets als Galaxy! Lees maar verder.

Wat is het?

Lush Unicorn Lip Scrub kost €10,00 voor 25 gram, en is een gloednieuw product bij Lush. De lip scrub zit in een klein, glazen potje en heeft de leukste verpakking van alle lip scrubs! De verpakking is holografisch en de scrub zelf heeft twee kleuren. Toegegeven: ze hebben er echt iets leuks van gemaakt. De lip scrub is zelfconserverend en is 14 maanden houdbaar, hoewel ik ze na die datum ook nog rustig gebruik. Lush heeft meer lip scrubs, zoals de bekende Bubblegum en de overheerlijke Cookie Dough (review). Lip scrubs zijn héérlijk: je smeert je lippen ermee in en likt dan alles van je lippen af. Het is helemaal veilig om op te eten! Zachte lippen én een zoet tussendoortje, wat wil je nog meer?

Wat zit erin?

Ingrediënten: Fijne Kristalsuiker (Sucrose), Biologische Jojoba-olie, Knettersnoep, Biologische Virgin Pruimenolie, Smaakstof, Citroenzuur (Citric acid), Titanium Dioxide, Maïszetmeel, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide Alpha-isomethyl-ionone, *Linalool, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 42090:1, Kleurstof 45430:1, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200

Alle lip scrubs van Lush hebben een basis van kristalsuiker, dat is de scrub zelf. Daaraan toegevoegd is jojoba-olie, wat de dunne huid van je lippen voedt en verzorgt. Doordat jojoba-olie oliën bevatten die erg op lichaamseigen oliën (talg) lijkt, wordt het ingrediënt sneller geabsorbeerd door de bovenste huidlaag. Voor schrale, droge lippen is dit dus ideaal. Dan zit er ook pruimenolie in, wat boordevol omega-9 zit, ook wel oleïnezuur genoemd. Dit goedje voorziet de huid van een laagje vocht, maar zorgt voor een zachte huid. Lang verhaal kort: zacht smoel, geen velletjes meer. Verder zie ik knettersnoep erin staan – woah! Wat? Wat grappig!

Mijn ervaring

Tijd voor het leukste gedeelte: het testen! Maar eerst even snuffelen. Qua geur is het exact Galaxy lip scrub: ik ruik bessen. Pas als ik de Unicorn op m’n lippen smeer, proef ik het: Unicorn smaakt heel anders dan Galaxy. Unicorn smaakt naar zoete bessen, maar minder zwaar en overheersend dan Galaxy. Hij smaakt heerlijk! Gewoon een lekkere, zoete en fruitige lip scrub. Hij lijkt heel erg op Plum Rain, vind ik. Maar wat deze scrub helemaal fantastisch maakt is het knettersnoep erin. Ik wist dit niet toen ik hem testte, dus je kunt je voorstellen dat ik even heel raar stond te kijken toen ik iets voelde knetteren in m’n mond. Het is heel zachtjes, maar zooo leuk. Precies dat knettersnoep van vroeger!

Ik denk dat van alle lip scrubs, dit toch wel m’n favoriet is. De prachtige verpakking, de twee kleuren in het potje, de heerlijke smaak én het knettersnoep — i love it. M’n lippen voelen na het gebruik van deze scrub zacht, glad en voller aan. En als je velletjes hebt op je lippen door de droogte is een scrub helemaal perfect! Nu nog even mezelf reminden om wat vaker een lip scrub te pakken, dan komen ze ook een keertje op. Want met een klein potje doe je echt heel lang!

Lush Unicorn Lip Scrub kost €10,00 en bevat 25 gram. Hij behoort tot de vaste collectie.

3 Responses to Review: Lush Unicorn Lip Scrub

  • Ik beken dat ik deze bij de Lush hier toch in m’n handen gehad heb, hoor. Die verpakking is ZO LEUK. Ik moet alleen nog begínnen aan m’n potje Galaxy, en als dat net zo lang meegaat als Mint Julips (járen), skip ik deze voor de zekerheid maar. ? Wel een erg tof detail, dat knettersnoep!

  • oeh ik heb deze een keer in het roze gehad en die werkt wel enorm fijn! Hij ziet er wel mega leuk uit zeg.

  • Oeh, deze lijkt mij erg lekker! Ik heb nog steeds spijt dat ik de Cookie Dough lipscrub destijds niet heb besteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën