Review: Lush Buck’s Fizz & Snow Fairy naked body conditioners

Text size: bigger / smaller

Laatst schreef ik al over de naked showergels, maar dat waren niet de enige nieuwe producten in de Kerstcollectie. Lush maakte ook een nieuwe variant op de body conditioners, namelijk de naked body conditioners. Geen verpakking, zero waste. Het is even wennenn wanneer je deze producten onder de douche vast hebt, maar eenmaal eraan gewend zul je merken dat ze erg fijn in gebruik zijn. Vandaag leg ik je alles uit over deze producten!

Let op: de producten zijn inmiddels niet meer te koop in de winkels. Wellicht kun je ze via Marktplaats of via de Dutch Lushies Chat Facebook groep.

Een body conditioner is bedoeld om je huid, na een douchegel, extra verzorging te geven. Door het gebruik van body conditioner hoef je na afloop geen bodylotion meer te gebruiken! Een body conditioner laat namelijk een laagje achter op je huid. Zowel Buck’s Fizz als Snow Fairy bevatten als hoofdingrediënt cacaoboter – dat is het verzorgende laagje wat je na afloop op je huid voelt. Buck’s Fizz bevat verder dan dat ook nog o.a. grapefruit, oranjebloesemwater, sheaboter, murumuruboter, sinaasappelolie, limoen, jojoba, amandelolie, kokosolie en nog veel meer. Snow Fairy bevat daarentegen o.a. kerseninfusie, sheaboter, illipe boter, jojoba-olie, avocadoboter, mangoboter en amandelolie. Kortom, beide producten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten die, ieder op z’n beurt, een positieve werking hebben op de huid.

Buck’s Fizz (de oranje) is de naakte variant op Buck’s Fizz Body Conditioner. Dit product heeft dezelfde geur als Bubbly douchegel, waar ik dol op ben! Ook schijnt de geur identiek te zijn aan Golden Wonder Bath Bomb (review). Mijn favoriete bath bomb van Lush, je snapt dus wel dat deze hele geurfamilie mijn favoriet is. Op Rose Jam na, dat is bae.

De roze body conditioner is de populaire Kerstgeur Snow Fairy. Een uitgesproken geur – mierzoet. Ik schreef over de Snow Fairy douchegel ooit een review, daarin kun je alles lezen over de geur. Deze naked body conditioner heeft exact diezelfde, mierzoete kauwgomballengeur. Voor elfjes, maar als je een ruige kerel met spierballen en een baard, kun je deze ook gerust gebruiken. Ik zal ’t niemand vertellen.

Hierboven zie je hoe je de naked body conditioners gebruikt! Het gebruik is makkelijk – onder de douche staan, insmeren met de body conditioner, afspoelen en na afloop niet afdrogen, maar droog deppen. Een stralende, zachte en gehydrateerde huid is een feit. De body conditioner zelf laat je na gebruik ergens op een droge en koele plek drogen. Dus niet op een warme plek, want dan kan ‘ie gaan smelten. Je hoeft geen bodylotion meer te gebruiken na ’t douchen. En ook fijn is dat de huid niet plakt of kleeft, maar juist zacht en soepel aanvoelt. Heerlijk om die elasticiteit en hydratatie terug te krijgen, vooral nu ’t kouder is.

Meer instructies over de naked body conditioners vind je hier!

Buck’s Fizz kostte €13,50 en Snow Fairy kostte €12,50.

Heb jij ervaring met deze naked producten? Vind je het beter, of slechter dan de ‘normale’ versie?

3 Responses to Review: Lush Buck’s Fizz & Snow Fairy naked body conditioners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën