Halloween- en Kerstcollectie 2017 lancering bij Lush

Text size: bigger / smaller

Ik heb tijden niet meer geblogd, daar heb ik laatst nog een artikel over geschreven. Daarna was het weer eventjes stil, inmiddels pak ik het weer voorzichtig op. Jullie konden afgelopen maandag al een artikel lezen over de Halloween producten van The Body Shop, maar niet alleen zij hebben een Halloween lijn. Ook mijn favoriete merk Lush heeft wederom dit jaar een waanzinnige Halloween lijn! En dat niet alleen, ook worden we getrakteerd op de Kerstcollectie.
Ik mocht bij de persavond zijn, en hoewel ik in het laatste half jaar op geen enkele uitnodiging voor m’n blog ben in gegaan, kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. Ik kwam, ik zag, en ik ging naar huis naar een prachtige goodiebag. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik had m’n vriend meegesleurd naar Amsterdam, omdat ik het erg spannend vond om na zo’n lange tijd weer alleen te gaan. Ik had er enorm zin in, want niet alleen houd ik van het najaar – inclusief Halloween en Kerst – ook zou ik de nieuwe PR Manager, Ruby van Hoorn, ontmoeten! Om 18.15 stonden we bij het filiaal in de Kalverstraat, die eerder dit jaar een make over heeft gehad. En wow, wat is de winkel prachtig geworden zeg! Meer bloggers verzamelden zich (ik sprak nog eventjes met de leuke Jessica Jay!) en om 18.30 gingen de deuren open. Het lieve team van Lush Kalverstraat verwelkomden ons, inclusief een heerlijk drankje.

We liepen een beetje rond, genietend van al het pracht en praal om ons heen. De nieuwe winkel is zó mooi ingericht. Maar ook praktisch. Bij veel producten staan potten met enkele ingrediënten erin, samen met informatie over die ingrediënten. Zo leer je precies wat er in een product gaat! Niks geen geheimen bij Lush. Her en der worden demonstratie’s weggeven, met name de nieuwe Naked producten werden op ons wildlopende bloggers gedemonstreerd.

We keken toe naar de demonstratie’s, dronken van ons heerlijke drankje, en liepen wat rond. Ik sprak met wat Lush medewerkers over de nieuwe producten, zulke gesprekken zijn zó leuk! Ik weet haast evenveel van Lush als zij, dus we kletsten honderduit over het merk en z’n producten. (Heb je al medelijden met m’n vriend?)

Op de éérste verdieping stond medewerker Philip bij de knot wraps – ofwel de Furoshiki’s. Deze doeken worden gebruikt om één of meerdere producten van Lush in te pakken als cadeautje. Ik mocht bij Philip een knot wrap uitkiezen en een product. Ik ging voor Starry Night met als product Plum Snow Bubble Bar erin. En wat een prachtig cadeautje maakte hij ervan! Nog heel erg bedankt, Philip. ;) Ik ben helaas vergeten een foto ervan te maken.

Hierboven krijg ik een demonstratie van een aantal Naked producten. Ik dacht, net als de rest van de wereld, dat Naked showergels (douchegel zonder verpakking) gewoon zeep zou zijn. Fout! Ze zijn echt ideaal en geweldig voor het milieu. Binnenkort komt er een review online van de Naked producten, daarin kun je alles erover lezen.

Zoveel mooie, nieuwe producten. Ik keek m’n ogen uit! Niet alleen de Halloween collectie heeft een aantal prachtige producten, ook de Kerstcollectie is dit jaar weer waanzinnig. Ik heb een aantal producten geroken en getest, en hier zie je mijn persoonlijke aanraders!

  • Lord of Misrule Shower Cream – één van de lekkerste showercreams. Lees mijn review maar.
  • Monster’s Ball Bath Bomb – Griezelig leuk! Tovert je bad om in een heerlijk plekje, inclusief geweldige geuren.
  • Golden Wonder Bath Bomb – Al járen mijn favoriete bath bomb van Lush. Het water wordt ene prachtig groen-blauw met gouden glitters en sterretjes. Lees mijn review hier.
  • Golden Pear zeep – Hoewel ik de zepen van Lush niet echt gebruik, vond ik deze zó ongelofelijk lekker ruiken. Een mix van kardemomolie, murumuruboter en agavesiroop. Ruikt heel zoet en warm, echt een heerlijke geur.
  • Santa’s Christmas Shower Cream – Een nieuwe showercream. Heeft een heerlijke geur en fijne substantie.
  • Buck’s Fizz Body Conditioner – Een body conditioner met de geur van Bubbly. Opwekkend, fris en zoet – heerlijk voor ’s ochtends.
  • Buche de Noël Reiniger – Een heerlijke gezichtsreiniger met een scrubmix van fair trade cacaoboter, amandelstukjes en mandarijn. Goed voor een zacht en fris velletje.

Op de bovenste verdieping worden feestjes gegeven, maar is ook tegelijkertijd de parfum afdeling. Hier staan alle body sprays, solid perfumes en natuurlijk gewone parfums. De Gorilla IV parfums zijn onlangs uitgebreid met vijf nieuwe geuren. Een complete lijn met de meest uiteenlopende geuren, van bloemig tot zeer complex. Kalverstraat is het enige filiaal in Nederland die al de parfums in zijn collectie heeft!

Na rond te hebben gelopen, gekletst, gekwijld, geshopt en te hebben gekletst met de enorm leuke en lieve Ruby, was het tijd om naar huis te gaan. Maar ik ging niet met lege handen naar huis – ik kreeg een katoenen Fighting Animal Testing tas mee, met daarin veel mooie producten! Ik kocht zelf ook een aantal producten, maar dit is de totale buit:


Zelf gekocht


In die goodiebag

Van de meeste producten, zeker de Naked producten, komt binnenkort nog een review online. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verslag te lezen. Ik wil Lush bedanken voor het gave event, en Ruby nogmaals voor de geweldige avond. :heart2: :happy:

5 Responses to Halloween- en Kerstcollectie 2017 lancering bij Lush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën