Review: Lush Magic Rabbit Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

De Paascollectie van Lush is gearriveerd, en het kon niet kleurrijker en vrolijker zijn! Iets waar ik heel benieuwd naar was, was deze leuke bath bomb genaamd Magic Rabbit. Er steken twee grote konijnenoren uit en ik ben ook heel benieuwd naar de kleur binnenin. Wat zal er behalve een konijn nog meer uit komen? Ik testte hem uit voor je, en vandaag lees je wat ik ervan vind.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Knettersnoep, Parfum, Dipropyleen Glycol, Davana-olie, Citroenmirte-olie, Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Propyleen Glycol, Benzyl Alcohol, *Citral, *Coumarine, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 77499 (CI 77499), Kleurstof 17200, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 42053, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 42090, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 45410:1

Lush Magic Rabbit Bath Bomb kost €6,50 en is onderdeel van de Paascollectie. Deze bath bomb heeft de vorm van een hoge hoed, waar twee papieren konijnenoren uitsteken. Onwijs leuk, we kennen het natuurlijk al van Rudolph en Not So Secret Santa. Magic Rabbit is een vrij kolossale bath bomb, en ook vrij zwaar. Hij is nieuw in de Paascollectie en voor zover ik weet, bestaan er geen andere producten met deze geur.

Deze bath bomb ruikt zoet en iets fruitig, maar ook iets fris. Een vrij onopvallende geur, het is er niet eentje die je na een middag snuffelen in Lush niet meer zou herinneren. Als ik kijk naar de ingrediënten klopt het wat ik ruik: davana-olie ruikt naar abrikozen, tonka is zoet en vanille-achtig en citroenmirte geeft het geheel een fris tintje. Het is geen geur waar ik helemaal wild van word; het is een vrij simpele ‘zoete’ geur. Lekker, dat absoluut, maar niet heel speciaal.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Magic Rabbit geeft bij contact met water direct paars schuim af — mooie golven met paars schuim, later gevolgd door rood/roze schuim. Het paarse schuim kleurt het water steeds donkerder en donkerder, tot het inktblauw is. De hoge hoed drijft in totaal zo’n 10 minuten op de oppervlakte, en blijft al die tijd paars en enkele stralen roze schuim uitspuwen. Op de oppervlakte ontstaat een dun laagje wit schuim, met hier en daar wat roze en paarse vlekjes. Het ziet er prachtig uit, ik blijf maar foto’s maken! Qua bath art is deze echt een topper. Op gegeven moment zie ik twee konijnenoren voorbij drijven, met een klein gezichtje eronder. Ik raad je wel aan deze meteen weg te gooien, anders wordt het papier week en gaat het papier ‘verkruimelen’ in het water. Van de knettersnoep hoorde ik trouwens niets..

Het eindwater is práchtig, een plaatje om te zien. De foto’s zeggen wel genoeg, denk ik! Er zitten geen glitters in deze bath bomb — van mij had dat zeker gemogen, maar ik ben dan ook echt een ho for glitters. Nu snap ik de naam Magic Rabbit; hij is ook gewoon magisch. Ik had na het crushen van de resterende bath bomb (het duurde me te lang voordat hij helemaal opgebruist was) wel blauwe handen, maar na het badderen was dat weer weg, op een aantal droge groeven in m’n hand na, daar zie je na een dag nog een klein beetje paars zitten. Het bad zelf had hier en daar op de bodem wat zwarte vegen en spikkels, maar met een handdoekje kon ik dat zo weg wrijven. Geen Black Rose drama dus.

Ik vind dit zo’n leuke bath bomb! Jammer genoeg merkte ik de geur niet echt meer op nadat ik het bad kieperde, maar de bath art en het water maakte alles goed. Dit is zekert eentje die ik nog wel wil kopen voordat ze de winkels weer verlaten!

Lush Magic Rabbit Bath Bomb kost €6,50. Hij behoort tot de Paascollectie.

3 Responses to Review: Lush Magic Rabbit Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën