Review: Lush Lamb Bomb Bomb

Read this post in Engels

Text size: bigger / smaller

Béééé! Nu het voorjaar voorzichtig aantreedt in ons land, krijgen we steeds meer te maken met een compleet en volmaakt plaatje buiten — groen gras, blauwe lucht, fluitende vogeltjes, het felle zonnetje, en schapen in de wei. Eentje daarvan zag er leuk genoeg uit om mee te nemen naar huis. Nee, niet om te houden, daarvoor is hij te klein. Ik ga hem mooi in bad gooien! En voordat je 144 belt, no worries — dit schaapje kan zwemmen. Hoop ik.

Klik verder om te zien hoe het afloopt met dit lammetje!

Wat is het?

Lush Lamb Bomb Bomb kost €12,95 en is onderdeel van de tijdelijke Paascollectie. Hij heeft ook nog een vriendje, Bunny Bomb Bomb. Hij bestaat uit twee delen — fijn, want dit lammetje kost meer dan de gemiddelde bruisbal bij Lush. De twee delen zijn even groot en net zo groot als een gemiddelde bath bomb bij Lush. Het is dus eigenlijk 6,50 per bad. Tenzij je hem helemaal erin gooit, voor wanneer je je eventjes decadent wilt voelen.

Wat zit erin?

M’n nieuwe schele vriendje bevat cacao absolue en pepermuntolie. De oogjes zijn gemaakt van snoepjes, maar toch eet ik ze niet op. Rasechte vegetariër die ik ben! Ook zit er sojaboonbloem in, dat in aanraking met water verandert in een zachte melk, dat haar en huid hydrateert en verzorgt. De geur is een soort zoete pepermunt, een lekkere geur maar niet erg aanwezig. Ik zou hem niet voor de geur kopen, eerder voor de werking die hij uitoefent op de huid.

Voor het mooiste resultaat, speel je de filmpjes af op de hoogste kwaliteit en full screen modus. En ik ben wéér vergeten om horizontaal te filmen. Sorry.

Mijn ervaring

Wanneer ik hem in het water leg, merk ik direct dat er een soort romig, luchtig en zacht schuim ontstaat. Je ziet aan m’n vingers hierboven dat er een witte laag op m’n huid achterblijft. Dit zat na afloop over m’n hele lijf. Het stoort niet hoor, en het blijft ook niet lang zichtbaar. Maar ik had wel even zoiets van.. waar komen die witte melkflessen opeens vandaan? 🤔

Qua effect in bad is het geen hoogstandje. Hij bruist flink, maakt wat rondjes door het bad, spuwt hier en daar flink wat wit en een beetje blauw uit, en uiteindelijk drijven er twee ogen rond in bad. Ja, lekker luguber weer jongens. Het water voelt enorm zacht aan, het water heeft een melkachtige teint en de geur is in vlagen goed te ruiken. Na afloop voelt m’n huid lekker zacht aan. Al met al is het een heerlijke bath bomb, maar ik zou hem niet onieuw aanschaffen. Dan zou ik liever kiezen voor Stegosaurs Fun Egg.

Lush Lamb Bomb Bomb kost €12,95. Hij behoort tot de tijdelijke Paascollectie.

6 Responses to Review: Lush Lamb Bomb Bomb

  • Haha, die ronddrijvende ogen! Het is wel echt een leuke bath bomb om zo te zien! Het klinkt als een heerlijke bath bomb, maar wel jammer dat hij wat witte waas op je benen achterlaat. Heb je geen melkflessen van jezelf, krijg je ze van je badproduct… ;)

  • Het ziet er wel onwijs schattig uit haha!

  • Hij klinkt wel verzorgend, alleen jammer dat het niet zoveel doet voor de rest. Dan heeft Lush inderdaad betere en leukere dingen voor in bad :)

  • Hahaha die ronddrijvende ogen klinkt best wel luguber inderdaad. Ik vind hem er wel echt enorm schattig uitzien, daar kun je niet omheen. En op zich vind ik ook de witte met licht blauwe kleur heel mooi. Maar hij is inderdaad wel echt duur. Ik denk dat Milky Bar ook een soort vergelijkbaar zacht, melkachtig effect heeft en die is stukken goedkoper (en ruikt zoooo lekker).

  • Ik zag deze al op je Instagram een aantal keer voorbij komen. Zooooooo kawaii *heart* En zoooo zonde om te gebruiken haha :D

  • Ik mis het kleurrijke een beetje, maar voor de rest lijkt hij mij wel leuk:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Lees mijn blog in
Categorieën
Subscribe to posts
Get an email with every new blog post. No spamming! Don't forget to select the desired language.

Select List(s)*