Review: Lush Yuzu & Cocoa Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik weet niet waarom ik nooit deze bath bomb kocht, want toen hij eenmaal binnenkwam, was ik direct verliefd op de geur. Zo erg, dat ik direct naar de badkamer rende om te kijken of ik mijn fles Yuzu & Cocoa nog had staan! (Kun je nagaan, dat ik niet eens weet welke douchegels ik allemaal heb) Helaas, die had ik niet meer. Dan maar extra genieten van de geur van deze bath bomb! Ik was erg nieuwsgierig naar deze bath bomb in bad, dus tijd om hem erin te keilen. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Grapefruitolie (Citrus paradisi), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Cacao Absolue (Theobroma cacao), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, *Coumarine, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 19140, Kleurstof 77491 (Cl 77491)

Lush Yuzu & Cocoa Bath Bomb kost €5,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Hij bevat bergamotolie — zonneschijn in een flesje, aldus Lush. In dit geval, in een bath bomb. Deze zoete citrusgeur werkt opwekkend en verkwikkend. Voor grapefruit hetzelfde verhaal — al heeft deze ook nog een reinigend en verhelderend effect op lichaam. Om te voorkomen dat de geur te scherp citrus is, hebben we tonka. Tonka heeft een zoete geur en werkt ontstekingsremmend. Verder zit een nog een portie cacao absolue in — deze geeft de Yuzu & Cocoa producten een chocolade-achtige geur. Ik vond de Yuzu & Cocoa douchegel altijd een mix van sinaasappels en chocolade, zoals sinas snippers 💛.

De geur van Yuzu & Cocoa is echt heerlijk. Hij is fris, sappig en fruitig, ik denk meteen aan zoete sinaasappels. Toch heeft hij ook een warme ondergrond, waarschijnlijk te danken aan de cacao erin. Soms lijk ik wel kokos te ruiken; het heeft zeker dat warme en tropische wat kokos ook heeft. Het frisse, prikkelende aspect van de grapefruit en bergamot wordt zoeter gemaakt door de andere ingrediënten, waardoor een fruitige geur overblijft. Heel opwekkend en verkwikkend, in ieder geval. De geur is vrij sterk aanwezig, ik heb een tweede Yuzu & Cocoa onder m’n neus liggen nu, die tijdens het typen van deze review constant frisse en fruitige noten richting m’n neus stuurt.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

In het water begint hij meteen met het uitspuwen van dieporanje kleuren over de oppervlakte heen. Onder water transformeert de boel naar een oranje kleur, terwijl op de oppervlakte bedekt wordt door een prachtige, gouden glans. Hier en daar zie ik rode sliertjes onder water, maar ik ben nog wel het meest gehypnotiseerd door de gouden glanslaag op het water. Ik had geen idee hoe Yuzu & Cocoa in bad zou zijn — dit is dus een aangename verrassing. Hij is vrij snel opgebruist en laat het water geheel dieporanje, haast rood achter. Ook fijn is dat de zoete, fruitige geur zeer goed aanwezig was. Wat betreft de geur laat hij me niet in de steek! Tijdens het badderen kon ik constant de geur ruiken 💛

Het was heerlijk badderen met deze bath bomb. Het water was prachtig, de geur was heerlijk, en de gouden glanslaag maakte het helemaal af. M’n huid voelde zacht aan na afloop, maar ook bleef de geur nog eventjes hangen op de huid. Voor de prijs van €5,50 vind ik dit echt een geweldige bath bomb en zou ik hem het liefst ruimschoots inslaan. Mocht je gek zijn op fruitige geuren, neem dan zeker een kijkje bij deze bath bomb. Wat mij betreft een ondergewaardeerde bath bomb!

Lush Yuzu & Cocoa Bath Bomb kost €5,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

3 Responses to Review: Lush Yuzu & Cocoa Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën