Review: Lush Not So Secret Santa Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Het is alweer een tijdje terug dat ik in bad dook met Lush. Onlangs was ik er écht weer even toe, dus ik besloot deze ‘opgesloten in een bath bomb’-Kerstman mee te nemen naar de badkamer en hem uit z’n lijden te verlossen. Hij ziet er, qua bath bomb zelf, niet heel spectaculair uit. Saai wit, niet zo groot, — ik krijg er een beetje Butterball idee bij. Toch wilde ik hem nog even snel reviewen voor de Kerst, want wie weet.. misschien moeten we hem allemaal met de sale straks massaal inslaan!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Titanium Dioxide, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Litsea Cubeba-olie (Litsea cubeba), Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, *Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Parfum, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 14700 (CI 14700)

Lush Not So Secret Santa Bath Bomb kost €5,50 en is onderdeel van de Kerst collectie. Not So Secret Santa is een wat kleinere bath bomb, vandaar dat hij ook iets goedkoper is. Er schuilt een papieren Kerstman in deze bath bomb, want je kunt duidelijk z’n muts en ledematen zien uitsteken. Deze witte bath bomb lijkt erg op Butterball! Toch is hij qua inhoud heel anders, want Not So Secret Santa bevat citroenolie, citroenmirte-olie en litsea cubeba-olie. De geur is dan ook lekker fris, maar vrij subtiel. Het is geen pure citroengeur, want de citroenmirte maakt hem iets zoeter, en de litsea cubeba maakt hem ook iets zoeter en minder heftig citroen-achtig.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Not So Secret Santa begint fanatiek met een witte laag schuim uit te spuwen. Rondom de bath bomb ontstaat een lekker dik, romig schuim wat met de bath bomb meedrijft door het bad. Uiteindelijk begint er roze te verschijnen op het oppervlakte; dunne, roze sliertjes achtervolgen de bath bomb en na enkele minuten bruisen, wordt de roze kern van de bath bomb onthuld. De bath bomb neemt rustig de tijd om te bruisen, en verandert het water langzaam met zeker in een roze kleur. Uiteindelijk houd je een lief roze kleurtje over, en natuurlijk het papieren figuurtje! Bij mij is hij alleen een beetje vermoord, want ik heb het laatste restje bath bomb verkruimelt, er daarbij ook per ongeluk de Santa…

Deze bath bomb was er niet één waar ik heel enthousiast van werd, maar uiteindelijk viel hij me alles mee. Ik houd van roze water, dus het eindresultaat was voor mij goed. Ik kon alleen niets van de geur ruiken tijdens het badderen! Volgens mij heeft hij m’n huid wel ietsje zachter gemaakt, dat is dan wel weer chill. Ik denk dat ik er een paar van insla in de sale, als hij beschikbaar is, want een roze bad is nooit verkeerd.. helemaal niet voor €2,75 😏

Lush Not So Secret Santa Bath Bomb kost €5,50. Hij behoort tot de Kerst collectie.

3 Responses to Review: Lush Not So Secret Santa Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën