Review: Lush Goldrush Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Na het fiasco met Lucky Cat bath bomb gisteren, was ik wat huiverig om Goldrush te gebruiken. Goldrush is namelijk net zo ‘groot’ als Lucky Cat, maar wel twee euro duurder. Ik kwam er pas achter dat ‘ie stukken kleiner is, toen ik ‘m al besteld had, dus eenmaal in huis moest ik hem wel gebruiken. Gelukkig ben ik vrij dapper (haha) en besloot ik hem gewoon in bad te mikken. En ik moet zeggen, het is een hele verbetering ten opzichte van Lucky Cat.. lees maar verder!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Synthetische Fluorflogopiet, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Grapefruitolie (Citrus paradisi), Rozemarijnolie (Rosmarinus officinalis), Geraniumolie (Pelargonium graveolens), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Amandelolie (Prunus amygdalus dulcis), Titanium Dioxide, Dipropyleen Glycol, Laureth 4, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Silica, Tinoxide, *Citral, *Citronellol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 42090, Kleurstof 77491

Lush Goldrush Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Eerlijk is eerlijk, toen Goldrush binnen kwam, heb ik dus echt even staan vloeken. Hij is namelijk een stuk kleiner dan de gemiddelde bath bomb. Vind ik dat erg? Nee, maar wél ik er 7 fucking euro 50 voor betaald heb. Het moet niet gekker worden, mompelde ik kwaad. Omdat er veel vraag was naar een review van deze bath bomb, besloot ik hem vrij snel al te gebruiken.

De stempel met AU erop, bestaat uit sheaboter en veel glitters. Verder bestaat de bath bomb zelf hij uit grapefruitolie, rozemarijnolie, geraniumolie, sheaboter, cacaboter en amandelolie. De geur is erg lekker — iets bloemig, iets fruitig en ook iets kruidig. Makes sense, toch? Het is een warme geur met een kruidige noot op de achtergrond, maar ook het fruitige van de grapefruit ruik je goed. De amandel maakt de geur warmer, terwijl rozemarijn en geranium het geheel bloemig maakt. Je hoort het al, gewoon even ruiken in de winkel.

Speel de filmpjes af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring!

Mijn ervaring

Oh, wauw. Ik sta echt eventjes versteld. Komt dit allemaal uit zo’n kleine bath bomb!? Wat een verrassing! Na Lucky Cat bath bomb had ik niet verwacht dat een kleine bath bomb nog zoveel kleur zou kunnen geven aan een bad. Wanneer ik hem in het water laat zakken, begint hij blauw, zacht en romig foam uit te spugen. Het water kleurt langzaam een prachtige tint blauw, gevolgd door gouden en blauwe glittertjes. Het foam voelt enorm zacht aan en blijft nog eventjes om de bath bomb heen hangen. Uiteindelijk mengt zich dit met het water, met als resultaat heerlijk zacht water — en dus een zachte huid na afloop!

De stempel die bovenop de bath bomb zit, ging er al vrij snel af en vervolgde zijn eigen weg in het water. Hij smolt langzaam en liet daarbij kleine, gouden olievlekjes achter op de oppervlakte. Na een paar minuten bruisen kwam Goldrush met wat gouden slierten als verrassing. Nou, dan kun je me helemaal opvegen. Al met al een prachtige show, inclusief heerlijke geuren in de badkamer, die ik nog erg goed rook tijdens het badderen. Eenmaal in bad bleef ik maar naar de glinsteringen onder water kijken, het was zo magisch! Op de oppervlakte van het water kon je duidelijk de laagjes shea- en cacaoboter zien liggen.

Ik ben echt heel positief over deze bath bomb. Laat de grootte (of eerder, het gebrek daaraan) je niet misleiden. Het is een kleine krachtpatser die je bad kleurt en vult met hemelse glinsteringen. Na afloop zie ik hier en daar glitters in bad, maar die kon ik zo wegspoelen. M’n huid voelt zijdezacht aan en kon ik na een uurtje nóg ruiken! Zeker weten een aanrader, ik ga er dan ook zeker wat inslaan. Hij kost iets meer, maar dan heb je ook wat.

Lush Goldrush Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

5 Responses to Review: Lush Goldrush Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën