Review: Lush Peachy Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

I like big butts Peachy’s and I cannot lie! De Valentijnsdagcollectie van Lush is dit jaar geïnspireerd door foute emoji’s — en alles met een grote knipoog. Ik scoorde Peachy Bath Bomb niet alleen vanwege z’n vrolijke uiterlijk, maar ook omdat ik verliefd ben op de geur van perziken. Ik dook met deze cheeky bath bomb (ha-ha..) en vandaag laat ik je zien wat ik daarover te vertellen heb!

Lush Peachy Bath Bomb kost €4,95 en is onderdeel van de Valentijnsdagcollectie. Ik vind de prijs erg meevallen, Peachy is namelijk een vrij grote bath bomb! Zoals de naam al doet vermoeden, ruikt deze bath bomb naar stevige, ronde en sappige.. perziken. Het is niet alleen een perzik-geur, hij heeft ook iets warms en hout-achtigs. Lekker hoor, maar wel anders dan ik verwachtte.

Grapefruitolie, davana-olie, elemi-olie, Afrikaanse goudsbloemolie, vers perziksap — deze fruitige emoji bevat veel lekkere ingrediënten die de huid verzorgen terwijl jij je onderdompelt in een oase van perzik. Laten we dat dan maar doen!

Toen ik de bath bomb in het water liet zakken, begon hij als een malle te bruisen. Aangezien ik én altijd een filmpje van m’n bath bombs maak, én ook nog foto’s wil maken er van, kun je je vast inbeelden hoe dat eruit gezien moet hebben. Pure terror, want ik dacht dat hij binnen een paar seconde opgelost zou zijn. Snel filmen met m’n iPhone, iPhone aan de kant mikken, camera pakken en foto’s maken (leuk, zo’n camera die dan vindt dat het beeld niet scherp genoeg is en dus weigert om een foto te maken, en dat alles terwijl je de bath bomb door de lens van de camera ziet oplossen), camera aan de kant gooien (ho, bijna het water in), iPhone pakken om een stukje te filmen — aaah, you get me. Stress. Uiteindelijk bleek die bath bomb gewoon op z’n dooie gemak nog 5 minuten lang door te bruisen. Fucker.

Anyway, roze en gele slierten spoten alle kanten de bath bomb uit, wat ervoor zorgde dat het bad er in no time mooi uitzag. Ik vond de geur alleen niet echt naar perziken ruiken? Ik heb speciaal nog m’n vriend naar boven geroepen om te vragen wat hij dacht te ruiken. Hij vond hem warm ruiken, dat vond ik eigenlijk ook wel. Hij was totaal niet fris, wat je wel zou verwachten met grapefruit-olie erin.
Verder was het een lekker bad, niet spectaculair, maar gewoon een heerlijk bad. Ik had niet een opmerkelijk zachte huid na afloop, de geur bleef ook niet lang hangen, maar daar geef ik sowieso niet echt wat om.

Lush Peachy Bath Bomb kost €4,95. Hij behoort tot de Valentijnsdagcollectie.

11 Responses to Review: Lush Peachy Bath Bomb

  • Ah wat een leuke!! Hij ziet er heel schattig uit! Wel jammer dat hij niet naar perzik ruikt. Dat had er wel bij gehoord.

  • Ga weg met je camera-iPhone-camera-iPhone-camera-verhaal, hahaha! Zó herkenbaar. Bij Perle de Sel had ik m’n iPhone en camera al in een andere kamer gelegd i.v.m. de vochtige lucht, maar eenmaal in bad zag ik die glitters pas ten volle. “Breng snel m’n telefoooooooooooon”, haha. Mijn vriend ziet soms af. :’)

  • Wat jammer dat je de perzikgeur niet supergoed ruikt, maar toch lijkt hij me lekker! En ik zag de paniek in de badkamer helemaal voor me, hahaha.

  • Ik heb ‘m ook besteld en vind hem een beetje chemisch ruiken, niet naar perzik in ieder geval! Hopelijk bevalt hij me in bad beter :)

  • Hahaha wat een gestress zeg met dat filmen, ik kan me je stress heel goed inbeelden. Niet goed voor je hart dit! Maar hij ziet er wel echt mega leuk uit. Ik denk ook dat de geur echt onwijs lekker is. Ik weet bijna zeker dat ik deze ook binnenkort even ga scoren!

  • Klinkt heerlijk! Perzik geurtjes doen me altijd aan de lente denken ? zal mn vriendje eens lief aankijken met Valentijnsdag ?

  • Misschien wel jammer ja dat hij niet naar perzik ruikt, maar hij ziet er zooo leuk uit! Ik wil hem ook graag scoren :)

  • Oh wat ziet hij er supercute uit! Mooie kleur ook in bad, benieuwd wel naar de geur.

  • Haha, herkenbaar die camera stress. Gelukkig is nog goed gelukt om de video en foto’s te maken! :) Jammer van de geur, had ook op een frisse perzikgeur gehoopt.

  • Hihi ik herken het helemaal met dat filmen en foto’s maken. Best wel een gedoe’tje terwijl je eigenlijk lekker in bad zou moeten liggen en ervan moet genieten. Moet je er eigenlijk 2 kopen.. 1 voor de show en 1 om er optimaal van te genieten. Maar dat vind ik dan weer zonde haha. Gelukkig nam deze bath bomb er de tijd voor.. kan Lush dat gewoon niet standaard inprogrammeren bij alle bath bombs zodat wij er op ons dooie gemakkie foto’s en filmpjes van kunnen maken? Ik vind het kleurenspektakel er weer mooi uit zien. Jammer dat de geur niet helemaal voldoet aan de verwachtingen (had ik al vaker gelezen) maar lijkt me verder een heerlijke bath bomb. Ik duik binnenkort met Love Boat het bad in, ben ook heel benieuwd (maar zie wel al op tegen filmen en foto’s maken haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën