Review: Lush Lente producten

Text size: bigger / smaller

Afgezien van het heerlijke weer de afgelopen twee dagen, schiet het qua lenteweer nog niet echt op in Nederland. Daarom besloot ik de Lente maar zelf in huis te halen, en dat doen we natuurlijk met Lush! Inmiddels heb ik alles binnen en laat ik je kennismaken met de producten. Er ontbreken een paar producten uit de Lente collectie, namelijk Pot O’ Gold Jelly en Golden Egg Ballistic, die heb ik namelijk in de Lush UK webshop besteld vorige week. Daar komt nog een review van aan, uiteraard!

Immaculate Eggception (geel) – €9,95 / 260 gram
Ik begin met deze reusachtige bruisbal, ehh- bruisei. Hij weegt maar liefst 260 gram en hij is, net als Love Locket Ballistic, meerdere keren te gebruiken. Breek hem voorzichtig door de helft, en in het midden vind je nog een kuikentje! (Nee, geen echte helaas) Dit hoor je ook als je het ei heen en weer rammelt. Hoe leuk!

De geur is opwekkend, hij bevat grapefruitolie en citroenolie, maar ook een flinke portie vanille. Het is een heerlijke frisse, maar toch warme geur. Ik blijf er maar aan ruiken! Ik moet hem nog gebruiken in bad, dus jullie zien hem gegarandeerd nog voorbij komen later op de site.

Immaculate Eggception (roze) – €9,95 / 260 gram
Een andere bruisbal uit de Lente collectie is de roze variant van de bruisbal hierboven. Ook weer een joekel van 260 gram die, zoals je ziet, op je hele hand past. Uiteraard kun je deze ook voorzichtig breken, in het midden vind je een klein, wit kuikentje. Deze roze versie van Immaculate Eggception heeft dezelfde geur en ingrediënten als de gele versie.

Inmiddels heb ik deze in bad al gebruikt. Ik heb hem door de midden gebroken, en één helft en het kuikentje in bad gegooid. Foto’s en een filmpje volgen nog in een later artikel, maar ik kan alvast verklappen dat ik hem niet erg spectaculair vond. Hij bruiste heel snel, hij was weg binnen no time! Wel rook het water heerlijk, en had het een mooie roze kleur.. maar voor een écht bruisend bad zul je hem er toch helemaal in moeten gooien, maar dat is wel een flinke dure badsessie vind ik..

Fluffy Egg – €4,75 / 125g
Snow Fairy liefhebbers opgelet! Dit knalroze ei heeft dezelfde geur als de populaire Snow Fairy. Hij verandert je badwater in no time in een knalroze kleur, en de badkamer wordt gevuld met de zoete geur van Snow Fairy. Deze bruisbal heb ik inmiddels ook al gebruikt, en foto’s en een filmpje zullen wederom weer volgen in een apart artikel.

Hoppity Poppity – €3,95 / 100g
Deze schattige bruisbal in de vorm van een konijntje, bevat lavendel, limoenolie, en violenblad. Deze combinatie van heerlijke ingrediënten zorgt voor een frisse voorjaargeur, hij doet me een beetje denken aan pas gemaaid gras (en dus ook aan Grass!) Hij heeft echt een heerlijke opwekkende en frisse geur. Ook hiervan krijgen jullie nog een uitgebreide review.

Bunch of Carrots Bubble Bar – €9,95 / 150g
Worteltjes mogen niet ontbreken in de perfecte Lente collectie, dus maakte Lush een bubble bar in de vorm van.. jawel, drie worteltjes! Je kunt de worteltjes (of gewoon ééntje, om mee te beginnen) om de kraan houden, om lekker veel schuim te creëren. Door het bad heen zwieren kan natuurlijk ook, of verbrokkelen en in een zeef doen!

De worteltjes zijn te koop per drie, en zitten gebundeld door middel van een groen papiertje. Ze hebben een heerlijke, fruitige geur. Ik ben heel benieuwd hoe ze zijn in bad, een uitgebreidere review volgt nog!

Carrot Zeep – €5,95 / 100g
Ken jij nog de Snowman Jelly van de afgelopen Kerstcollectie? Die naar wortels en zwarte bessen rook? Deze heeft dezelfde geur! Dit vrolijke stuk zeep bevat raapzaadolie, kokosolie, wortelolie, citroenolie, bergamotolie, en cacaoboter. De hele zeep die in de winkel ligt heeft de vorm van een wortel, voor jou snijden ze een plakkaat af, zoals hierboven. Met een konijntje in het midden!

De fruitige geur is goed te ruiken onder de douche, en zelfs nog heel even op de huid na afloop. Helaas droogt deze zeep mijn huid wel uit, ondanks alle oliën en cacaoboter erin. Hij maakt m’n huid squeaky clean, en dat vind ik geen prettig gevoel! Alsof het hele vetlaagje van m’n huid af is, haha. Sommige mensen zweren erbij, en hebben dan pas het gevoel schoon te zijn, maar ik vind het niet prettig aanvoelen. Desondanks kan ik deze zeep alsnog met plezier gebruiken – ik leg hem in de kledingkast voor een heerlijke geurverspreiding, of was er mijn handen mee.

Somewhere Over The Rainbow – €6,50 / 100g
Sooomewhere, over the raaaaaainboooow.. way up hiiiigh. Deze prachtige zeep bevat mandarijn, neroli en roos. Hij zou een unieke geur hebben, die je nog nooit eerder hebt geroken bij Lush. De gehele zeep is een ronde zeep met allerlei regenboogkleuren, als je een stukje koopt snijden ze er wat van af. Zo heeft iedere stuk zeep andere kleuren! Die van mij is paars en blauw, zo mooi! Check ook die glitters on top. Wow!

De geur is inderdaad vrij uniek, maar ik kan hem niet goed plaatsen. Hij is best fris, maar ook zoet. Ik lijk een klein beetje Dirty Springwash erin te herkennen. Ook deze maakt mijn huid erg droog onder de douche, dus gebruik ik ‘m lekker om m’n handen te wassen! Of om er naar te staren..

De producten van de Lente collectie zijn wederom heerlijk. Elk product ziet er zo ontzettend leuk uit, ruikt heerlijk, en is een feestje om te gebruiken. Ik kan niet wachten tot ik Pot O’ Gold Jelly en Golden Egg Ballistic binnenkrijg! De komende weken ga ik extra vaak in bad, zodat ik jullie een uitgebreide review van de badproducten kan geven. :haha:

Wat vind jij van deze vrolijke collectie?

16 Responses to Review: Lush Lente producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën