Review: Lush Twilight Sparkle Jar

Text size: bigger / smaller

Ik had deze stiekem al een jaar in m’n kast liggen. Aangezien hij dit jaar opnieuw in de Kerstcollectie zit, dacht ik, ik kan hem nog reviewen! Deze massage bar, maar dan de Edward-uit-Twilight-editie (see what I did there???), is een favoriet onder de Lushies. Vandaag ga ik hem voor je reviewen! Lees je mee?


Twilight Sparkle Jar kost €11,95. Hij is onderdeel van de Kerstcollectie, dus wees er als de glitterende kippen bij! Dit product is veganistisch en verpakkingsvrij. Klinkt de naam je bekend in de oren? Dat kan kloppen, Twilight is een bekende geurlijn van Lush. In 2013 verkochten ze de showergel ervan, nu zit die alleen nog in de Twilight cadeauset. Maar… Lush is heel sneaky, want alle producten met de naam Sleepy, hebben dezelfde geur als Twilight! Dus dat betekent: Sleepy showergel is, op de substantie na, vrijwel hetzelfde. Zeker qua geur!

Andere producten met deze geur zijn:
Twilight Bath Bomb
Twilight Body Spray
Sleepy Shower Bomb
Sleepy Naked Showergel
Sleepy Bodylotion
Luxury Lush Pud Bath Bomb

Afijn, terug naar deze Sparkle Jar. Ik reviewde vorige week al de Gingerbread Man Sparkle Jar, het broertje van Twilight Sparkle Jar. Ook deze bevat als hoofdbestanddeel cacaoboter, met in het hart poeder — kamillepoeder en lavendelpoeder. Verder bevat de buitenkant lavendelolie, tonka absolue en ylang ylang-olie.

Al die lekkere ingrediënten, die kunnen natuurlijk alleen maar voor een heerlijke geur zorgen. Nou, dat doen ze ook! Twilight is niet voor niets één van m’n favoriete geuren. Zoete, warme lavendel. Een rustgevende geur waarbij je wegdroomt. Een geur die ideaal is voor ’s avonds, voor het slapen gaan. Een vriendin van mij smeert haar kinderen ’s avonds in met een beetje Sleepy bodylotion, en ze zegt dat ze daarvan veel beter slapen. Twilight is een geur voor iedereen. De Twilight Body Spray gebruik ik vaak in de slaapkamer, een klein beetje op bed sprayen voor het slapengaan is echt een aanrader!

Hoe te gebruiken? Heel simpel. Prik de twee gaten door, hier komt het poeder uit. Strooi wat poeder op je huid en smeer vervolgens uit. Masseer dan de Sparkle Jar zelf over de huid, voor een zachte en hydraterende huid. Je zou hem in principe, op z’n kop, op de huid kunnen houden en dan wrijven, maar mijn ervaring leert dat er altijd veel te veel poeder uitkomt.
De buitenkant smeert heerlijk uit, dankzij de cacaoboter erin die smelt wanneer hij opwarmt door de wrijving en door je lichaamstemperatuur. De boter blijft een beetje op de huid liggen, maar als je er dan vervolgens wat poeder op strooit, is het ‘natte’ weg. Andersom gebruiken dus!

Het resultaat mag er zijn — een zachte huid die heerlijk naar lavendel ruikt. Ik zeg het nog een keer; ideaal voor het slapengaan. De geur blijft zeker twee uur aanhouden op mijn huid, die eveneens soepel en zacht aanvoelt. Ik ben erg tevreden over dit product!

Ken jij deze geurlijn van Lush?

8 Responses to Review: Lush Twilight Sparkle Jar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën