Review: Lush Goddess Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Telkens als ik in de webshop zat te snuffelen, zag ik vanuit m’n ooghoeken Goddess staan. Ze lonkte naar me, maar ik negeerde haar. Ze kost immers €7,50 en dat vond ik toch even teveel geld, zeker gezien m’n grote bruisballencollectie.
Op een dag hield ik het niet meer. Ik klikte haar aan en het filmpje op de achtergrond speelde meteen meedogenloos af. Geïntrigeerd keek ik er naar, en zag hoe de paarse kleuren en glitters uit de bath bomb werden gespuwd. Hopend op een gore kerrie geur, zodat ik hem alsnog niet hoefde te kopen, wierp ik een blik op de omschrijving. Shit, geen kerrie. Wél zie ik sandelhout staan en in voor ik het wist bestelde ik in complete euforie Goddess. Na mezelf plechtig te hebben beloofd geen bath bomb van 7,50 te kopen, ben ik toch gevallen voor deze paarse schoonheid. #FML

Mocht je benieuwd zijn of deze schoonheid de prijs waard is, lees dan snel verder!

Wat is het?

Lush Goddess Bath Bomb kost €7,50. Ondanks dat hij wat duurder is, heeft hij wel een prachtige ingrediëntenlijst voor een bath bomb! Jasmijn absolue, osmanthus absolue, rozenolie, sandalwood olie, oudh-olie, arganolie en fair trade sheaboter. Volgens de Engelse webshop zit er ook nog cacaoboter in, dit staat echter niet in de Nederlandse webshop. Ik blijf het raar vinden dat de ingrediëntenlijsten soms zo verschillen van elkaar 🤨

De geur is trouwens hemels — warm door de sandelhout en rozenolie, iets bloemig dankzij de jasmijn en osmanthus, maar ook heeft hij iets musk-achtigs. Ik vind het een mysterieuze en chique geur! De geur klopt helemaal bij het idee van een luxe bath bomb, het is echt een complexe geur met heerlijke geurnoten erin. En psst.. wist je dat hier een parfum van komt binnenkort? Niet verder vertellen!

Mijn ervaring

Aaah, hij is zó prachtig in bad. In het begin lijkt hij erg snel te bruisen, maar uiteindelijk duurde het toch zeker 5 minuten voordat ‘ie volledig opgelost was. De musk-achtige geur is goed te ruiken en is zo hemels! Op het water ligt een melkachtig laagje, in het water drijven glitters, en het water zelf heeft een mooie lila kleur. Ik voel me oprecht een goddess in dit bad.

Het melkachtige laagje op het water voelt zacht aan, maar dat kan ook niet anders met sheaboter, cacaoboter en arganolie erin. M’n huid voelde ook zeker zachter aan erna, maar de geur vond ik toch wel het meest fijne aan deze bath bomb. En het idee dat je drijft in een bad vol met heerlijke ingrediënten is gewoon heerlijk decadent. Ook leuk is dat je huid erna allemaal kleine glittertjes bevat, waardoor je er ook gewoon uitziet als een godin. Ja, dit is echt een aanrader!


Lush Goddess Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de vaste collectie.

11 Responses to Review: Lush Goddess Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën