Review: Lush Rose Butterfly Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik had al een bestelling geplaatst, waar onder andere Lemon Butterfly in zat, maar toen ik deze Rose Butterfly zag in filmpjes, móest ik hem gewoon hebben. Hij zou ook naar Rose Jam ruiken — dit blijkt helaas niet zo te zijn. Hij heeft wél de nieuwe geur, die schijnt Road Rage te heten. Ik kan dit alleen niet met zekerheid zeggen, want ik vind er geen informatie over nog. Wél laat ik zien hoe prachtig deze vlinder is in bad, en waar hij precies naar ruikt 😊

Wat is het?

Lush Rose Butterfly bath bomb kost €6,50 en is onderdeel van de Moederdag collectie. Hij is er in drie kleuren, waarvan ik de Lemon Butterfly van de week al reviewde. Deze roze met blauwe vlinder fladdert rond in je badkamer, om vervolgens zijn verzorgende ingrediënten vrij te laten in bad.

Eerst even de geur — ik had dus ergens gelezen dat hij naar Rose Jam zou ruiken. Dit blijkt niet waar te zijn. Hij is veel frisser en poederiger dan Rose Jam, die toch wel bloemig en warm is. Hij bevat wel een portie rozenolie, maar hij bevat nog nét iets meer Siciliaanse citroenolie. Het is een heerlijke geur, maar ik had een warme geur ook niet erg gevonden. Ik heb het gevoel dat veel bath bombs van Lush ook deze geur hebben. En dat terwijl deze geur nieuw bedacht is door ze!

Speel de filmpjes af in 2016p en in full-screen modus voor de mooiste kwaliteit!

Mijn ervaring

In bad is hij prachtig, echt een kleurrijke gebeurtenis! De vlinder fladdert door het water en laat daarbij roze, paarse en blauwe slierten in de vorm van zacht foam achter zich. In het water zelf zitten allerlei minuscule glittertjes. (Deze zijn biologisch afbreekbaar, uiteraard!) De poederige geur is goed te ruiken en laat je wanen in één of andere luxe spa resort. Hij neemt flink de tijd voor het bruisen, ik schat zo’n kleine vijf minuten voordat hij helemaal opgebruist is. Het water kleurt een mooie paarse tint vol met glinster erin, en hoewel er geen melkachtig laagje in het water te zien is, zie ik wel van die witte ‘laagjes’ op het water liggen, in de vorm van rondjes, misschien zijn dit de oliën? Aangezien olie lichter is dan water en dus altijd bovenop water ligt 🙂

De geur was prominent aanwezig tijdens het badderen, heerlijk! Als het kon, had ik er echt een hoop ingeslagen van deze. Het is echt een pareltje uit de Moederdag collectie en ik kan je zéker adviseren om er even aan te ruiken wanneer je in de buurt van Lush bent. Ik ben namelijk ook wel benieuwd wat jij van deze nieuwe geur vindt!

Lush Rose Butterfly Bath Bomb kost €6,50. Hij behoort tot de tijdelijk Moederdag collectie.

8 Responses to Review: Lush Rose Butterfly Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën