Review: Lush Open Your Heart Bubble Bra

Text size: bigger / smaller

Nee, het is geen spelfout in de titel! Deze naughty bubble bar is geïnspireerd door het nummer Open Your Heart van Madonna. Als je de uiteindes los haalt, heb je twee delen bubble bar die erg lijken op de iconische outfit van Madonna. Vandaar dus ‘bubble bra’.. 😂 Ja, er zitten een stelletje ondeugden daar bij Lush hoor.

Vandaag ga ik met deze bubble bar bra in bad. Duik je mee?

Wat is het?

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Murumuruboter (Astrocaryum murumuru), Laurylbetaïne, Parfum, Synthetische Fluorflogopiet, Laureth 4, Kardemomolie (Elettaria cardamomum), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Sandalwood Oil, Maïsmeel, Titanium Dioxide, Biologische Sheaboter (Butyrospermum parkii), Gardenia-extract, Water (Aqua), Silica, Tinoxide, Citronellol, Coumarine, *Limonene, Kleurstof 77491 (CI 77491), Kleurstof 19140, Kleurstof 15510 (CI 15510)

Lush Open Your Heart Bubble Bra kost €6,95 en is onderdeel van de tijdelijke Valentijnsdagcollectie. Net als Love Token Bubble Bar bevat hij aardig wat glitters, bereid je dus voor op flink wat schuim en glitters in bad! De geur van Open Your Heart is écht verrukkelijk. Hij heeft dezelfde geur als de Golden Pear zeep, welke onderdeel was van de Kerstcollectie. Gelukkig is er nog wel een Golden Pear bodyspray van! Als deze ook echt zo ruikt als Golden Pear, wil ik die echt nog aanschaffen.

Open Your Heart bevat cacaoboter, murumuruboter, kardemomolie, Braziliaanse sinaasappelolie, sandelhoutolie, shea boter en gardenia extract. Hoewel je inderdaad de geurnoten van sappige peren ruikt, zit dit ingrediënt zelf er niet in. Ik ruik heel subtiel het fruitige van de sinaasappelolie er in, maar over ’t algemeen heeft de bubble bar een warme geur. Ik vind het een vrij complexe geur, maar hij is zeker hemels!

Mijn ervaring

Ik gebruik de bubble bar in twee delen, zoals je op de bovenste foto kunt zien. Eenmaal onder de warme straal probeer ik de bubble bar niet te verkruimelen, maar er ‘gewoon’ onder te houden. Het buitenste glitterlaagje is er vrij snel van af, daaronder zit een gele kleur bubble bar. Dat is ook precies hoe het water kleurt — een mooie tint geel met veel glitters onderwater. De bubble bar creëerde ook flink wat schuim! De geur was niet zo sterk als ik had gehoopt, maar alsnog was de fruitige en warme geur eventjes goed te ruiken in de badkamer.

Na afloop voelde m’n huid zachter aan, de boters in de bubble bars hebben wel degelijk invloed gehad op m’n kurkdroge huid! Het bad was makkelijk schoon te spoelen na afloop en er bleven geen glitters achter in bad, wel op m’n huid — maar dat vind ik zelf nooit zo erg. Als ik de volgende ochtend ga douchen, is het erna altijd eraf! 😊 Kortom, een heerlijke bubble bar met hemelse geur en fijne werking 🧡


Lush Open Your Heart Bubble Bra kost €6,95 en is onderdeel van de tijdelijke Valentijnsdagcollectie.

16 Responses to Review: Lush Open Your Heart Bubble Bra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën