Review: Lush Once Upon A Time bodylotion

Text size: bigger / smaller

Wow, dat is raar. Bloggen na een pauze van 10 maanden. Waarschijnlijk komen de voorgaande artikelen je bekend voor; dat klopt! Deze blog was voorheen Oh Fashion. Ik heb alle niet-Lush artikelen offline gehaald, en ga vanaf nu alleen nog over Lush bloggen. Toen ik nog actief blogde, merkte ik dat Lush producten reviewen echt nog het enige leukste was aan bloggen. Vandaar mijn beslissing!

Ik trap af met een artikel over deze heerlijke bodylotion van Lush. De foto’s heb ik vorig jaar gemaakt, zonde om ze niet te gebruiken 😂 Maar de foto’s van de komende artikelen zullen er waarschijnlijk wat anders uit komen te zien, aangezien ik m’n hele foto setting heb veranderd. Afijn, tijd voor een review over dit product!

Once Upon A Time is een veganistisch, vloeibare bodylotion, maar hij bestaat ook in de Naked uitvoering (zonder verpakking). De vloeibare versie bestaat in 100 gram (€12,95) of in 225 gram (€22,95). De bodylotion bestaat uit biologische murumuruboter en jojoba-olie, twee hydraterende ingrediënten die zorgen voor een zachte huid. Het bevat ook appel, amandelolie, illipeboter, grapefruitolie, siciliaanse citroenolie en limoenolie. Deze ingrediënten hydrateren en zorgen voor een verkwikkende en opbeurende geur.

Mocht je denken deze geur niet te kennen, think again! Zijn dubbelganger qua geur is de befaamde So White geur. Deze geur duikt iedere Kerst weer op, en draait dus ook al een paar jaar mee in de Kerstcollectie. In tegenstelling tot de warme, kruidige geuren uit de Kerstcollectie is dit een totaal andere geur. Liefhebbers van So White raden het al; groene appeltjes! Het is een frisse geur, maar ook ietwat bloemig en warm. Een zeer unieke geur, die ik zeker niet zou kopen zonder hem eerst te kunnen ruiken.

De kleur past precies bij zijn geur — appeltjesgroen. De substantie is vloeibaar, maar niet zo vloeibaar dat hij uit het potje zou stromen. Qua structuur is hij vrij stevig en niet te dun. Je hebt weinig nodig, dus pak niet te veel in één keer. Doordat je zo weinig nodig hebt, kom je met een 100 gram potje de winter wel door.
Het is een bodylotion zoals veel andere bodylotions van Lush — eentje met een vrij lange intrektijd. Niet voor mensen die erna snel hun kleding aan willen doen! Deze bodylotion heeft de tijd nodig om in te trekken, zo’n 5 tot 10 minuten. Hij smeert heerlijk uit en ik voel direct hoe m’n huid zachter aan voelt. De geur is, eenmaal op m’n huid, iets warmer dan in het potje. Ik ruik nog steeds de groene appel, maar dan zonder de scherpe randjes. Hij lijkt na een paar minuten iets bloemiger te ruiken.
De geur is vrij snel verdwenen, iets wat voor liefhebbers van deze geur wel jammer is. De huid blijft echter nog een aantal uren zacht en gehydrateerd.

Hoewel ik nooit een fan ben geweest van de So White producten zoals de bath bomb en de showergel, kan ik deze frisse bodylotion wel waarderen. Het is er echt eentje voor wanneer het buiten ijskoud is, het om 17:30 al donker is en de kleedjes en kaarsjes weer uit de kast gehaald worden. Het is dan ook echt een Kerst product, dus wees op tijd met hem aan te schaffen.

10 Responses to Review: Lush Once Upon A Time bodylotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën