Review: Lush Pot O’ Gold Shower Jelly

Text size: bigger / smaller

Ik ben dol op de shower jellies van Lush. Sinds ik weet hoe je ze het beste kunt gebruiken, kan ik niet meer zonder. Ik heb er een stuk of tien in mijn bezit! Eén van de nieuwste hiervan is Pot O’ Gold, van de Lente collectie. Een gouden jelly, met een ongelooflijk lekkere geur. Vandaag review ik hem voor je!

Pot O’ Gold is onderdeel van de Lente collectie. In de Nederlandse webshop kost hij €11,95 voor 250 gram, in Engeland kun je ook de 100 gram kopen, deze kost £3.50 en de 250 gram pot kost £6.95. Ik heb zelf de 100 gram pot, uit Engeland. Gemaakt op 25/02/2015 en goed tot 25/04/2016, oftewel een jaar en twee maanden. Al is mijn ervaring met jellies dat ze véél langer mee kunnen.

INGREDIËNTEN: Glycerine (Glycerine), Sinaasappelschil afkooksel, Ammonium laureth sulfaat (Ammonium Laureth Sulphate), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Ananas sap, vers (Ananas sativus), Carrageen extract (Chondrus crispus), Parfum (Perfume), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Mirre resinoïd (Commiphora myrrha), Zoete sinaasappel olie (Citrus sinensis), amyl cinnamal (Amyl cinnamal), Benzyl salicylaat (Benzyl Salicylate), Coumarin (Coumarin), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Glitterpoeder, stralend goud (Potassium Aluminium Silicate, Titanium Dioxide, IJzeroxides), Gouden glitterpoeder, Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

“Aan het einde van de regenboog staat een pot goud! Maar je ziet niet elke dag een regenboog… Gelukkig kun je nu gewoon zelf voor je pot met goud zorgen, en wat voor één! Pot O’ Gold is een schitterend mooie jelly met een hemelse geur. In Pot O’ Gold hebben we ananassap verwerkt, de enzymen in het sap eten als het ware huidschilfers en vuil op! De geur is geweldig, vanille, mirre en zoete sinaasappel. Als je ons al wat langer kent: Pot O’ Gold heeft de geur van onze vroegere bodylotion Crème Anglaise!”

Heb je niet zoveel geluk in je leven? Zit alles tegen de laatste tijd? Met Pot O’ Gold vind je het geluk weer terug. Dit potje zou aan het einde van een regenboog kunnen staan. De fel gouden kleur, de overweldigende geur, dit product is hemels! De geur is sterk aanwezig en ruikt naar vanille, karamel, toffee, boterwafeltjes.. een warme, zoete geur. Je houdt ervan, of je houdt er niet van. Ik ben er dol op!

De shower jelly ruikt vanuit het potje al sterk – onder de douche is hij nog sterker! Wat een heerlijkheid is dit tijdens het douchen. Ik word altijd heel vrolijk van de geur van vanille en karamel, dus ik stap geregeld vrolijk de douche uit als ik Pot O’ Gold heb gebruikt. Hij schuimt flink goed, en laat de hele badkamer (of huis, als de badkamerdeur open staat) naar boterwafeltjes ruiken. Hmm, kennen jullie die nog, trouwens? Van vroeger? Ik heb er zo’n trek in nu!

Ook verzorgt de jelly mijn huid goed. Hij droogt deze niet uit, maar laat hem juist zacht aanvoelen. Na afloop ruikt m’n huid na subtiel na, hmmm.. alleen nog een bodylotion in deze geur ontbreekt nog! (Hint hint.. als jullie dit lezen Lush..)

Een shower jelly als deze, heeft Lush nog maar weinig gehad. Omdat hij onderdeel is van de Lente collectie, is hij maar tijdelijk te koop. Ik ga binnenkort de grote pot van 250 gram kopen, als back-up! Een gelukzalig en vrolijk gevoel dankzij dit product, wat wil je nog meer? Go get it while you can!

13 Responses to Review: Lush Pot O’ Gold Shower Jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën