Review: Lush The Olive Branch douchegel

Text size: bigger / smaller

Douchen is fijn, maar douchen met Lush is het fijnste wat er is. Zeker met deze topper uit het assortiment! Verrijkt met heerlijke ingrediënten die zorgen voor een Mediterraans feestje onder de douche. Ready to party? Lees snel verder.

Ik heb het formaat 250 gram, deze kost €14,70. Je hebt hem ook in 100 gram (€7,60) en 500 gram (€21,30). Zelf vind ik 250 gram precies genoeg qua inhoud. De naam van de douchegel is afkomstig van het nummer Madeleine Peyroux – Dance Me to the End of Love. De oprichter van Lush, Mark Constantine, wilde een douchegel creëren die hem hetzelfde warme en comfortabele gevoel zou geven als dit liedje.

The Olive Branch is vrij Mediterraans qua geur, uitstraling en ingrediënten. Qua ingrediënten moet je denken aan wijnbladeren, mandarijnen, olijfolie, bergamot, citroen en oranjebloesem. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor een unieke geur, namelijk. ja, echt Mediterraans. Ik kan het zo moeilijk omschrijven! Het is een vrij warme geur, die wat kruidig is, maar ook iets fris heeft dankzij de mandarijnen erin. Het is een aparte geur, waaraan je zeker even moet ruiken als je bij Lush bent.

De substantie van de douchegel is wel anders dan dat je gewend bent, namelijk heel dun en waterig. Ook al moet je voor gebruik even goed schudden, hij blijft dun. Hierdoor is hij in gebruik wat lastig, maar als je wat op een spons of puff doet, krijg je flink schuim en zo is hij ook nog eens enorm zuinig in gebruik.

The Olive Branch is ook te gebruiken als shampoo, maar ik houd hem zelf als douchegel. Toch lees ik in de reviews in de webshop dat hij als shampoo erg fijn is, dus zeker het proberen waard! Als douchegel is hij ook goddelijk. De geur is heerlijk onder de douche en verbetert direct je stemming. De frisse mandarijnen erin zijn opwekkend, terwijl de bergamot erin je juist een warm gevoel geeft.

Na afloop voelt m’n huid heerlijk zacht aan, totaal niet trekkerig. Ik ruik de douchegel niet echt meer op m’n huid, wel in de badkamer :tongue: The Olive Branch is een unieke doch heerlijke geur, voor zowel man als vrouw. Beloof je dat je er eventjes aan ruikt, als je bij Lush bent? ;)

100 gram – €7,60
250 gram – €14,70
500 gram – €21,30

The Olive Branch zit in het vaste assortiment van Lush. Je koopt hem in één van de winkels of in de webshop.

9 Responses to Review: Lush The Olive Branch douchegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën