Review: Lush Prince Charming

Text size: bigger / smaller

Nog steeds single? Zie je al op tegen Valentijnsdag? Cry no more, ik heb vandaag de perfecte man voor je gevonden. Nee, geen Tarzan op batterijen, daarvoor zul je toch echt naar andere soort blogs moeten. Wat ik wél voor je heb is dé douchegel die je meevoert naar een ver land, al zittend op een wit paard, terwijl je je armen, al zuchtend van verliefdheid, om de prins die voor je zit heen slaat. Wie heeft er een man nodig, als je Prince Charming hebt? Deze zeurt niet, drinkt geen bier, laat geen rommel achter z’n kont slingeren, laat geen scheten om er vervolgens keihard om te lachen.. nee, dit is pas een echte charmeur. Lees maar verder!

Oke, Prince Charming is misschien geen échte man, maar laat je wel dromen van verliefdheid. Marshmallow kruid, vanillestokjes, verse granaatappelsap.. deze roze douchegel is hemel in een potje. Ik heb de 100 gram versie; deze kost €7,95. Hij zit boordevol oliën, zoals grapefruitolie, sandelhoutolie, geraniumolie en amandelolie.

De geur is, hoe kan het ook anders, héérlijk. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten toen ik de beschrijving las, maar hij is écht heel lekker. Zoet, maar ook bloemig. Zelfs een beetje kruidig! Ik ruik ook een klein beetje de grapefruit, die geur kennen jullie wel toch? Ik ruik hem heel licht. Al met al ben ik verliefd op de geur!

Hij schuimt weldadig onder de douche, je zou zelfs een scheut in je badwater kunnen doen! De geur komt in de douche helemaal tot z’n recht, en je komt direct in lieflijke sferen. Even je ogen dicht en daar zie je hem in de verte, galopperend op zijn paard, die Prince Charming.. M’n huid is na het douchen niet droog, en ruikt nog heel subtiel naar deze handsome.

100 gram / €7,95
250 gram / €15,95
500 gram / €26,95

Ook benieuwd naar Prince Charming? Je koopt hem in één van de Lush filialen of in de online webshop!

19 Responses to Review: Lush Prince Charming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën