Review: Lush Hearth Throb Bubbleroon

Text size: bigger / smaller

Ken je de bubbleroon’s van Lush al? Het is een mix tussen een bubble bar, en een macaroon. Je gebruikt hem natuurlijk hetzelfde als een reguliere bubble bar van Lush (een stukje afbreken en onder de kraan verkruimelen), maar de bubbleroon’s zijn iets kleiner en bestaan uit twee helften op elkaar. Voor de Lush Valentijnsdag collectie kwam Lush met de Heart Throb bubbleroon: een bubble bar in de vorm van een hartje – twee helften op elkaar met een glitterlaag ertussen.

Lees verder voor de rest van het artikel!

Deze bubble bar kost €5,95 voor 100 gram en is onderdeel van de Valentijnsdag collectie. De bubble bar heeft een leuk uiterlijk, hij is knalrood en de gouden glitters ertussen zijn ook grappig om te zien! De twee helften zijn makkelijk van elkaar te halen, zo kun je hem twee keer gebruiken. Ik heb een vrij groot bad, en één helft was genoeg voor mijn bad! Heb jij dus een vrij klein bad, zou je misschien zelfs 3 of 4 keer ermee kunnen doen.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Shea boter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Maïsmeel (Zea mays), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Frangipani Absolue (Plumeria alba), Citroenolie, Siciliaanse, Citroenzuur (Citric Acid), Lauraat- 4 (Laureth 4), *Citral (*Citral), *Citronellol (*Citronellol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), *Benzyl salicylaat (*Benzyl Salicylate), *Farnesol (*Farnesol), *Farnesol (Farnesol), Coumarin (Coumarin), Geraniol, Parfum (Perfume), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 19140 (Colour 19140), Sneeuwvlokjes glitter, Gouden glitter, Gouden glanspoeder, Gouden sterretjes (eetbaar)

Je kunt ervoor kiezen om een bubble bar in combinatie met een bruisbal te gebruiken. Ik doe vaak een bruisbal in bad, en verkruimel ook nog een stuk bubble bar onder de kraan. Met de Heart Throb is een bruisbal eigenlijk niet nodig! Het is een zeer krachtige bubble bar, die het water intens rood kleurt (en je handen..) en heel veel schuim creëert.

Er zit veel rode vloeistof in Heart Throb, pas hier mee op! Je handen en nagels zullen nog wel een dag lichtrood blijven, gelukkig zijn eventuele spetters op/in het bad makkelijk weg te spoelen.

In het begin hield ik de hele Heart Throb onder de kraan, maar al snel deed ik één helft in een zeef, en hield deze onder de kraan. Dit is trouwens een handige en zéér efficiënte manier om je bubble bar optimaal te gebruiken! Een andere tip is om een (stukje) bubble bar in een pantykousje te doen, en deze onder de straal te hangen. Afijn, de andere helft heb ik laten drogen voor een volgend bad!

En dit was mijn uiteindelijke bad! Rood water, veel schuim en bubbels, en een heerlijke, bloemige en zoete geur in de badkamer. Ik had helemaal geen bruisbal erbij nodig, deze halve bubble bar was al voldoende voor een heerlijk, romantisch bad! Ook Luna vond het erg interessant..


HAHAHA!

Conclusie: een aanrader! Ik wil er zelf nog een aantal van inslaan. Ondanks de kleurstof die snel afgeeft op je handen en bad, is het wel eentje die je badwater prachtig rood kleurt. Hij ruikt ontzettend lekker, en hij is ook zuinig in gebruik waardoor ik hem absoluut niet duur vind. Zou je er 2x mee doen, wat mákkelijk kan, kost het je nog geen 3 euro per bad. Goedkoper dan een bruisbal!

Lush Heart Throb Bubbleroon kost €5,95 en je koopt hem in één van de Lush winkels of online.

17 Responses to Review: Lush Hearth Throb Bubbleroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën