Mijn Lush bestelling

Text size: bigger / smaller

Op het moment van schrijven, galmt ‘Oops I Did It Again’ uit m’n speakers, en ik kan alleen maar denken.. hoe toepasselijk. Ik heb het weer geflikt, wéér bij Lush besteld. Dit keer bij de Nederlandse webshop, want ik had geen zin in twee weken wachttijd. Twee dagen leken me beter, dus dan maar iets meer betalen voor de producten. (In case you didn’t know – in de Engelse webshop is alles een paar euro goedkoper!) Natuurlijk weten de mensen die mij kennen dat ik nog genoeg Lush producten heb staan voor de komende zestien eeuwen, maar dat weerhield mij niet om nog meer te bestellen. Oops..


H’Suan Wen Hua – 225 gram – €13,70
Een haarmasker, want ja, die had ik natuurlijk nog niet van Lush! Wel haarconditioners, maar die tellen niet. Dit masker moet je 20 minuten lang laten inwerken, dus hoe ik dat ga doen weet ik nog niet precies.. misschien in bad gebruiken? Anyway, dit masker zit bomvol ingrediënten waarvan we allemaal weten dat ze goed zijn voor het haar. Zoals eieren, olijfolie, bananen en avocado. Ik kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken in ieder geval!


Ocean Salt – 120 gram – €11,65
Hier had ik ooit een sample van, en ik was meteen verliefd op de geur. Zoals de naam al doet vermoeden, ruikt deze naar een duik in een oceaan. Het is een scrub voor het gezicht en het lichaam, maar gezien mijn gevoelige huid, zal ik hem voor m’n lichaam onder de douche gebruiken. Zeezout, limoen en citroen zijn flink aanwezig in deze scrub en zorgen daarvoor voor een heerlijke geur en scrub sensatie. Althans, denk ik. Ik moet ‘m nog proberen. :P

Veganese – 250 gram – €13,70
Op de twee andere haarconditioners uit het assortiment was ik al verliefd, dus deze moest ook maar eens besteld worden. Bovendien ben ik dol op alles wat uit de zee komt, dus ook de aanwezige zeewier erin. Hij is bijzonder geschikt voor mensen met fijn haar, doordat het je haar niet verzwaart. Ik heb hem al gebruikt en ben er heel tevreden mee! Hij ruikt heerlijk en is inderdaad erg licht. M’n haar glanst als een malle na afloop! Dit is een blijvertje. ;)

I Love Juicy – 100 gram – €8,60
Qua shampoo heb ik alleen nog de vaste shampoo bar’s geprobeerd van Lush, hoog tijd voor een vloeibare versie! Deze shampoo zit vol met zomerse ingrediënten. Hij ruikt daarom ook heerlijk, en maakt m’n haar glanzend en zacht. Helaas blijft de geur niet hangen in m’n haar, dat zou leuk zijn! ;) Ik zou hem niet opnieuw kopen denk ik, ik vind hem fijn, maar niet bijzonder.

Happy Hippy – 100 gram – €6,60
M’n doel is om uiteindelijk alle showergels van Lush te hebben (vraag niet waarom..) en Happy Hippy was de eerstvolgende op m’n lijstje. Een frisse en energieke showergel om ’s ochtends mee wakker te worden. Precies wat ik nodig heb! Ik heb hem al geprobeerd en hij is héérlijk. Ik houd van de geur! Hier zou ik echt nog wel een grote fles van willen, speciaal voor die moeilijke ochtenden.

Karma Komba – 55 gram – €9,10
Ik had al een vaste shampoo bar, Seanik, en die beviel erg goed. Ik wilde daarom nog een andere shampoo bar, en na lang twijfelen koos ik voor Karma Komba. Hij schijnt heerlijk te ruiken, je haren makkelijker doorkambaar te maken, en klitten verdwijnen makkelijker. Er zit een exotische en zoete geur aan, de hele badkamer ruikt ernaar! Hij schuimt als een malle en het is even wennen, maar hij is erg prettig in gebruik. Goede aankoop, wederom!

Mr. Brightside – 200 gram – €7,10
Uiteindelijk wilde ik ook nog iets lekkers voor in bad, dus ik koos Mr. Brightside. Een bubble bar, goed voor 3x gebruiken. Toen hij binnenkwam had ik niet verwacht dat ‘ie zo groot zou zijn! Hij bevat drie citrusvruchten, dus je raadt het al: een lekker fris bad gegarandeerd. Kom maar op met die zomer in m’n bad!

Samples
Yay, ik houd van samples! Alleen zorgen die krengen er altijd voor dat ik nóg meer wil hebben. ‘Gelukkig’ heb ik Angels on Bare Skin zelf al, dus die sample kan ik weer doorgeven. Ik ben op zich wel benieuwd naar The Greeench, het is een deodorant! Oh en Jasmine & Henna Fluff-Ease is een haarmasker, altijd goed.

En dat was dan mijn bestelling! Sommige dingen moet ik nog gebruiken, ik kan niet wachten.. :) Alles bevalt tot nu toe! Als jullie ergens een specifieke review van willen, let me know!

19 Responses to Mijn Lush bestelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën