Review: Lush The Kiss Lip Scrub

Text size: bigger / smaller

14 februari is het zover: Valentijnsdag. En hoe kun je je beter voorbereiden op de meest zoetsappigse dag van het jaar, dan met de producten van Lush? Neem nou de lipscrub, een product waar veel mensen bij zweren. Speciaal voor Valentijnsdag bracht Lush een speciale editie uit: The Kiss. Vandaag review ik hem uitgebreid voor je!

“Lipjes getuit, borstjes vooruit! Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub.
Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes?

Gebruiksaanwijzing
Breng een beetje op je lippen aan en even scrubben met je vingertop, dan aflikken.”

Lipscrubs zijn niet onbekend bij Lush. Zo heb je momenteel Popcorn, Bubblegum, en Mint Julips. Allemaal bevatten ze 25 gram en kosten ze €9,65 – zo ook deze Valentijnsdag editie. In een klein, glazen potje met lieve opdruk, en een zwart draaidekseltje.

Haal met je vinger een beetje uit het potje, smeer het op je lippen, scrub ze, en lik het erna van je lippen af. In het begin is het een beetje wennen, want een lipscrub oplikken/opeten.. dat lijkt natuurlijk heel vies of onnatuurlijk, maar geloof mij: alles in deze lipscrub is uiteraard eetbaar. Kijk maar mee naar de ingrediënten:

Basterdsuiker, Saffloerolie (Carthamus tinctorius), Zeezout, fijn (Fine Sea Salt), Rode Suikerkorrels (Sugar Sprinkles), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Rode eetbare hartjes, Mandarijn essentiële olie, Siciliaanse (Citrus reticulata), Amandelolie, essentiële (Prunus dulcis), Maïsmeel (Zea mays), Geraniol, Limonene, Smaakstof (Flavour), Kleurstof 15850:1, Roze glanspoeder

Voor mij was het enorm wennen dit product, want ik had ooit Popcorn. Die smaakte naar zoute popcorn, en hoewel ik dat normaal gesproken héérlijk vind, vond ik de lipscrub niet lekker. Alsof ik alleen maar zeezout aan het eten was :annoyed: The Kiss zou naar wat meer naar Bubblegum smaken, maar dan milder qua smaak.

Het valt me op dat de substantie vrij droog is. Ligt dat toevallig aan mijn potje, of hebben ze dat allemaal? Ik moet flink hard met m’n vinger in het potje om er wat uit te krijgen. Als ik eenmaal wat scrub op m’n vingertop heb, doe ik het op m’n lippen. Ik moet snel scrubben, en m’n hoofd licht achterover houden, anders valt de helft op de grond.

Nadat ik ongeveer 15 seconde m’n lippen heb gescrubd (wat gaat dat makkelijk en snel!) lik ik heel voorzichtig aan de scrub, met m’n ervaring met Popcorn nog in het achterhoofd. Maar wat blijkt? Deze is enorm lekker! De smaak is zoet, echt precies goed.

Na afloop zijn m’n lippen kissproof – ze zijn enorm zacht, vrij van velletjes, en kleuren extra rood vanwege het scrubben (dat zorgt voor een betere doorbloeding). En de smaak.. héérlijk! Ik ben weer helemaal fan van de lipscrubs.

The Kiss Lip Scrub is onderdeel van de Valentijnsdag collectie van Lush. Hij bevat 25 gram en kost €9,65.

Heb jij ervaring met de lipscrubs van Lush?

18 Responses to Review: Lush The Kiss Lip Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën