Review: Lush Holey Night Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Er zijn dagen dat ik enorm medelijden met mezelf heb. Heb ik een aantal nieuwe bruisballen bij Lush gekocht, móet ik per se in bad om ze te testen. Pfff, wat een werk. Maar ja, iemand moet het doen! *cool* Alle gekheid op een stokje, ik besloot vorige week eens wat bath bombs bij Lush in te slaan. Voornamelijk van de kerstcollectie, sommige erin waren nieuw ten opzichte van vorig jaar, dus ja.. die moeten natuurlijk getest worden! En vandaag begin ik met deze blauwe vriend. Lees je mee?

Lush Holey Night kost €5,95. Hij is onder van de Kerstcollectie, dus zal na Kerst niet meer te koop zijn. De geur is heerlijk, ik vond hem qua geur er meteen uitspringen. Heel zoet maar ook warm, echt een Kerstgeur. Hij bevat sojamelkpoeder, hij is dan ook geheel vegan! Ook zorgt sojamelkpoeder ervoor dat het water lekker zacht aan voelt, en dat je huid dus ook zacht wordt. Verder bevat hij roos absolue en Siciliaanse citroenolie, wat je zeker terug ruikt erin. Volgens mij is dit echt een cadeautje in bad, dus laten we snel kijken hoe dat eruit ziet..

Holey Night is een prachtig kleurpalette in bad; hij spuwt blauw en roze in de rondte. Het is een vrij langzame bruiser, na vijf minuten is hij vrijwel opgelost. De zoete, nu wat poederige geur, is goed te ruiken in de badkamer en op de gehele bovenverdieping. De citroenolie erin zou voor een beter humeur zorgen, en bij mij is dat ook vaak waar! Ik geniet van de geur en van de prachtige kleuren in bad. De geur is na het badderen nog heel subtiel te ruiken op m’n huid.

Raad ik deze bath bomb aan? Zeker weten! Hij is prachtig en de geur is écht enorm lekker. Hij geurt vrij sterk, dus een tip zou zijn om hem nog even in de badkamer te laten liggen een tijdje. Dan ruikt je hele badkamer lekker! :D Ik heb genoten van dit bad en raad je aan om zeker eventjes te ruiken wanneer je in de buurt van Lush bent.

12 Responses to Review: Lush Holey Night Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën