Mijn Lush badkamer stash

Text size: bigger / smaller

Het afgelopen jaar heb ik weinig geblogd, omdat ik een vreselijke dip had. Er is veel gaande geweest, wat nu gelukkig voorbij is en wat mij tot een nieuw, beter mens heeft gemaakt. Maar dankzij die dip heb ik ook m’n Lush stash wat uitgedund — ik was er van overtuigd dat spullen mij niet gelukkig maakte — wat resulteert in een kleinere stash dan ooit tevoren. Ik deed alle producten weg die ik niet (meer) gebruikte en dit hierboven is wat ik overhield. Vandaag ga ik laten zien wat dat allemaal is!

Klik verder om m’n Lush badkamer stash te bekijken.

Ik had voorheen een dvd-kastje in de badkamer staan, met daarin rond de honderd douchegels. Ik heb onlangs een enorm veel gedoneerd aan het Blijf van m’n Lijf huis, en een deel heb ik weggegeven of zelf opgemaakt. Ik heb nu nog een aantal dingen over (voornamelijk van The Body Shop, Philosophy en Balea) maar m’n ‘doel’ is om alleen nog maar Lush te gebruiken.

Toen ik in bad lag, en diezelfde middag een fruitkist ergens had gekocht, viel het me op dat die fruitkist wel heel perfect zou passen in die nis. Niet veel later haalde ik het kastje weg en zette ik de fruitkist er neer. Het past précies. Hemels is dat. 🤤 Ik had eerst alles er ‘gewoon’ in gezet, maar dan zou ik van geen enkel product kunnen zien wat het is. Gelukkig heb ik soms (héél soms) een geniale uitspatting; de fruitkist op z’n kant neerzetten. Plant erop, en klaar! Grote blij.

De plant die op de fruitkist staat is een Calathea Medaillon. Deze plant doet het goed in een lichte kamer en een hoge luchtvochtigheid.

Ik had ooit een gigantische stash met shower jellies, zo’n ruim 20. Nu heb ik er ‘nog maar’ 14, een mooi aantal vind ik. Rose Jam en Joy of Jelly zijn mijn favorieten. Ik vind ze niet handig onder de douche, maar toch moet ik ze altijd hebben. Geen idee wat dat is. #opbiechting

Producten voor m’n gezicht en haar, en een verloren doos Dirty Deal showder voor je lichaam. Normaal gesproken zou Cup O’ Coffee scrub er ook tussen staan, maar die heb ik laatst opgemaakt. Let The Good Times Roll is een groot favoriet van mij, dat was m’n allereerste Lush sample, waardoor ik verliefd werd op het merk. LTGTR heeft dus een speciaal plekje in mijn hart! Roots vind ik heerlijk voor als ik m’n haar weer ernstig heb toegetakeld. (Lees: verven en ontkleuren)

Een liter fles Rose Jam omdat ik verslaafd ben aan die geur, met daarnaast m’n twee favoriete haarconditioners. American Cream zal ik forever blijven kopen, want die geur is goddelijk. Bubbly en nog een Rose Jam in beide 500 gram, de grote flessen dus.

Douchegels! Sultana heb ik net nieuw, daar komt nog een review over. Celebrate vind ik echt goddelijk. De rest is ook heerlijk, maar Celebrate blijft m’n favoriet, samen met Rose Jam.

Nog meer douchegels; Slammer vind ik hiervan het lekkerst. In dat kale flesje zit Tramp douchegel, en helemaal rechts staat Tender Is The Night Naked shower gel. Nu het weer kouder wordt, zal ik vaker Santa’s Christmas shower cream erbij pakken.

Shampoo’s en zepen in vaste vorm, en nog wat losse producten. Scrubee is m’n favoriete vaste scrub van Lush, ik heb er daar twee van. Helemaal vooraan liggen (stukken) vaste shampoo. Ultimate Shine, Seanik, Karma Komba, Jason & the Argan Oil, Odango en Trichomania. En die naked shower gel staat er weer tussen, excuses daarvoor. 😋


Dat was mijn badkamer stash! Het is niet zoveel als voorheen, maar ik ben er blij met wat ik heb staan. Hopelijk vond je het leuk om te zien wat ik momenteel heb staan.

Wat heb jij van Lush in de badkamer staan?

24 Responses to Mijn Lush badkamer stash

 • Dank voor je bericht. Erg interessant. Is er ook een manben lijn? Als metroman lijkt dat mij wel wat?

  • Hey Manoj! Lush heeft zeker producten voor mannen. Sowieso alles van de Dirty lijn, zoals stylingcrème en scheercrème maar ook de andere producten ervan zijn de moeite waard om te bekijken. Ik zou zeggen, stap eens een Lush winkel en vraag ze om je kennis te laten maken met wat mannen producten, dat doen ze met liefde!

 • Wat een mooie stash heb je zeg. Ik vind de geur rose jam ook zo lekker.
  Goed idee ook met die fruit kist, staat super gezellig met de plant er naast.

 • Wauw dat zijn een hoop producten!! Ik heb zelf altijd alleen een bathbomb van lush en heel af een toe een masker :)

 • Ik heb eerlijk gezegd niets van Lush staan, maar wat ziet het er goed uit! Hartstikke leuk met die kistjes en een mooie plant. Ga ik onthouden!
  Ik moet ook hoognodig goed uitzoeken wat ik ga bewaren en wegdoen, en ik herken je dip. Dan moet je af en toe flink de bezem erdoor halen en dat maakt alleen maar gelukkiger. Momenteel ben ik mijn schoenen en kleding aan het uitzoeken en wat lucht dat lekker op!

 • Jemig wat een prachtige verzameling! De afgelopen weken heb ik ook steeds wat vaker iets bij Lush gekocht, maar voornamelijk douchegels (aangezien Snow Fairy er weer is <3) x

 • Wat mooi producten. Allemaal lush producten. Gebruik je allemaal? Heerlijk hé als veel beauty producten heb, kan je iedere dag afwisselen

 • Ahhh, hier word ik zo blij van! Wat heb je je collectie mooi geordend. De mijne is overal een beetje: badkamerkastje, in de douche, Bath Bombs en Bubble Bars in de kleerkast … In feite moet ik alles eens oplijsten. Niet dat ik overdreven veel heb, maar soms vergeet ik wel wat ik nog in huis heb rondslingeren. Oeps! :’)

 • Wat een mooie stash! Het is lang geleden dat ik zo’n grote LUSH stash had :)

 • Wauw, wat een hoop heerlijke producten! Ik moet bekennen nu ik geen bad meer heb, ik veel minder producten gebruik van Lush. Hopelijk komt Hot Toddy ooit nog een keer terug.

 • Wauw! Wat heb je een heerlijke LUSH collectie in je badkamer, super mooie stash!
  Ik heb op dit moment 1 bruisbal van LUSH in mijn badkamer liggen, oeps :shock:

 • Handig om zo’n kistje te gebruiken. Ik krijg een heleboel inspiratie na het zien van jouw stash an artikelen trouwens ook :grin: . Goed dat je zoveel hebt gedoneerd aan het Blijf van m’n Lijf huis, heb je heel veel mensen super blij mee gemaakt. Ik zag Karma shower gel staan in je stash, ik vind dat zo’n lekkere geur, volgens mij eens een bubble bar gehad in die geur (kan dat?) echt een heerlijke geur ook voor de herfst. Die wil ik ook weer! Op dit moment heb ik R&B van Lush in mijn badkamerkastje staan, dat is echt mijn favoriete haarproduct en wil ik nooit zonder komen te zitten en nog wat restjes bubble bars, geen idee welke dat zijn eigenlijk :roll:

 • Heel mooi in dat kistje! Ik heb een aantal Lush producten, maar niet zo heel veel. Ro’s Argan body conditioner vind ik heel fijn.

 • Wow! Wat een mega grote stash heb jij! Het lijkt mij een heerlijke douche moment elke dag haha ^^

 • Wat een prachtige stash! Ik heb vooral veel van Rituals, aangezien ik er werk! :oops: Maar Lush is ook goed vertegenwoordigd in mijn badkamer! :wink:

 • Dat staat wel super gaaf zo!

 • Waauw wat een geweldige collectie!!

 • Wat leuk om na al die tijd weer iets van je te lezen. Fijn dat het goed met je gaat. Nog steeds een mooie stash, ook al issie wat kleiner. Liefs

 • Wauw. Dit is toch gewoon echt de droom. Je hebt onderhand meer dan de lush winkel zelf haha! Echt super leuk om te zien hoeveel producten je hebt zeg. Dat zegt ook wel iets over je kennis van de producten, wat je echt terug ziet in je reviews. Ik vind het zo leuk dat je er altijd zoveel van weet, dat maakt je reviews heel erg betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën