Review: Lush Kappa Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Gisteren kreeg ik ’s ochtends een pakket binnen. Van Lush. De blik in m’n vriend’s ogen was niet heel positief, terwijl die van mij juist verbazing uitstraalde. Ik had namelijk niets besteld!?
Toen ik het pakket openmaakte, zat daar een heel lief kaartje in van de Lush klantenservice. “Bedankt voor alle enthousiaste reviews en de prachtige foto’s. Hopelijk kom je met dit cadeau weer een stukje verder in het proberen van alle 54 nieuwe bath bombs :)” Wait what? Lees ik dat goed? Tranen welde op in m’n ogen, m’n mond viel open, m’n hart maakte een sprongetje. In het pakket zaten 6 bath bombs, waarvan ik 5 nog nooit had getest. Zó ontzettend dankbaar, vereerd en blij. Als jullie me zoeken, ben ik in de zevende hemel. Oh wacht, eerst nog even in bad met één van die zes bath bombs, genaamd Kappa.

Lees je verder?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Eikenmos-absolue, Water (Aqua), Dipropyleen Glycol, Parfum, Kleurstof 42090, Kleurstof 47005, Kleurstof 19140, Snoepoogjes

Lush Kappa Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Kappa is een vrolijke bath bomb met twee ogen erop. De middenscheiding van de bath bomb (waar de twee helften zijn samen gekomen) lijkt eigenlijk wel een beetje op z’n mond. Ik heb al heel wat grappige foto’s voorbij zien komen van Kappa. Soms lijkt het alsof hij heel boos kijkt. Dit zal vast niet opzettelijk zijn gedaan, maar ik vind het hilarisch! Die van mij kijkt een beetje zo –> 🤨

Kappa bevat behalve een chagrijnige blik ook Siciliaanse citroenolie, eikenmos-absolue én ook komkommer poeder en cisteroosolie! Deze staan niet in de ingrediëntenlijst van de Nederlandse webshop, wel die van UK en USA. De geur is (wederom) zo moeilijk te beschrijven. Ik ruik heel duidelijk de komkommer, maar ook kokosnoot. Fris en zoet/warm, eigenlijk. De komkommer voert hoe dan ook de boventoon in deze geur, en ik vind het dan ook één van de lekkerste geuren! Hopen dat Lush meer producten in deze geur gaat maken.. 💙

Speel het filmpje af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Kappa begint, in contact met het water, hard te bruisen en de blauwe en groene kleuren vliegen alle kanten op. Kappa gaat koppie onder en het lijkt wel alsof er een waterpomp aan staat onder water! Hij bubbelt enorm aan de oppervlakte en transformeert daarbij het water in een soort petrol-achtige kleur. Een mix van blauw en groen, heel mooi. De frisse komkommergeur is goed aanwezig en echt héérlijk om te ruiken.
Op de bodem van het bad liggen twee ogen me aan te staren. Een beetje luguber wel. Ik denk niet dat ik daar ooit aan kan wennen. De oogjes zouden van snoep zijn, nadat ik er eventjes aan gelikt hebt (in het tijdperk van likken aan een wc-bril en daardoor viral gaan, kan dat best) kan ik inderdaad bevestigen dat het snoep is. (Nee, ik heb ze verder niet opgegeten. Alleen aan gelikt. Hoewel dat ik ook wel een beetje raar is, nu ik het zo lees 🤔)

Na afloop voelt m’n huid iets zachter aan, helaas is hij wel wat droog. Maar dit kan ook komen doordat ik elke dag douche én in bad ga, wat natuurlijk niet heel goed is voor je huid. Kappa is een leuk en schattig badmaatje, ik raad hem echt aan! Ik ga er zelf ook nog een paar inslaan, gewoon door zijn leuke, grumpy blik én heerlijke komkommergeur. Ja, Kappa en ik zijn goede vriendjes geworden.

Lush Kappa Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

7 Responses to Review: Lush Kappa Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën