Review: Lush Roar Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Het is vandaag de beurt aan de laatste gewonnen Japan exclusive — Roar. Roar is een groene bath bomb in de vorm van een dinosaurus, maar dat was je vást niet ontgaan. Ik ben gek op dinosaurussen en vind deze dan ook zo leuk. Doordat ik de afgelopen drie dagen Japan exclusives heb gebruikt in bad, is de drang om naar de Harajuku winkel te gaan in Japan, nog groter geworden. Hoe tof zou dat zijn? Maar laten we eerst eens kijken hoe deze dinosaurus het in bad doet. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Green Tea Powder (Camellia sinensis), Peppermint Oil (Mentha piperita), Water (Aqua), Dipropylene Glycol, Perfume, Colour 47005, Colour 19140, Colour 42090

Lush Roar Bath Bomb is een exclusieve bath bomb, die je alleen in de Harajuku winkel in Japan kunt kopen. Het is één van de 89 bath bombs die eerder dit jaar gelanceerd werden, ter ere van Lush hun 30-jarig bestaan. (In 1989 opgericht, vandaar 89 bath bombs) Roar is een groene dinosaur / Godzilla, hoe mega schattig? M’n neefje van 2,5 jaar zou echt gek worden als hij deze zag. Hij bevat groene thee (de bath bomb, niet m’n neefje), wat een antioxidant, ontstekingsremmend en antibacterieel is. Pepermuntolie heeft een verkoelend effect doordat bloedvaten vergroot worden en de zenuwen worden gestimuleerd.

Voordat ik de ingrediënten zag, kon ik niet bepalen wat de geur nou was. Vaak ‘ruik’ ik wel welke ingrediënten erin zitten, maar bij deze was ik echt radeloos. Ik vond het een iets zachte, maar ook zoete geur. Nu ik de groene thee erin zie, valt het kwartje — hij ruikt kruidig, maar dan groen kruidig. Herbal, dus. Dat heeft een lichtzoete geur, maar ook een wat zachte geur. De pepermuntolie geeft de bath bomb een frisse achtergrond, wat hem nóg lekkerder maakt.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Als ik Roar met z’n kont in het water laat zakken, begint ‘ie van schrik meteen groen alle kanten op te spuwen. Hij verandert direct in een kwaadaardige Godzilla, maar ik hoef hem niet te vrezen, want hij zinkt direct naar de bodem en kleurt vanaf daar het complete bad groen. Qua bath art zou ik hem geen 10 geven, maar er is ook zeker niks mis mee. Het water kleurt uiteindelijk een felle groene kleur, de geur kan ik helaas zeer slecht ruiken in de badkamer. Er zitten kleine, zwarte stipjes in het water, ik denk dat dit van de thee is? Hier zie je het het beste, als alles opgehoopt bij elkaar ligt.

Badderen in een neon groen water is een ervaring die nooit saai wordt. Er gaat niets boven roze water, maar groen heeft ook wel wat. M’n huid voelde zachter aan na afloop, maar de geur bleef helaas afwezig. Verder vond ik het een prettig bad — voor kinderen is dit trouwens ook een geweldige bath bomb. De vorm, de kleur, de zachtere geur. Roar kost in Japan ¥ 760, wat omgerekend zo’n €6,50 is. Leuk prijsje, toch? Nu nog hopen dat hij naar Europa komt — maar dan niet om gebouwen te verwoesten, maar om een duik te nemen in m’n bad. 😅

Lush Roar Bath Bomb is alleen te koop in de Harajuku winkel in Japan.

4 Responses to Review: Lush Roar Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën