Review: Lush Monsters’ Ball Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Toen ik door de Lush winkel in Kalverstraat banjerde, zag ik al vrij snel Monster’s Ball liggen. Hij valt natuurlijk ook best wel op — en dan niet eens vanwege zijn roze kleurtje en snoepjes oog, maar eerder omdat hij vol vlekken zit. Ik had hem eerder, in 2016, toen zag hij er iets lichter uit. De kleuren zijn nu wat feller gemaakt, maar ook ziet hij eruit alsof hij waterpokken heeft. Afijn, laten we hem niet afkeuren op z’n uiterlijk — ik weet stiekem al hoe onwijs gaaf Monster’s Ball in bad is, en dat ga ik je vandaag showen!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Himalayan Rock Salt, Natrium Laureth Sulfaat, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Olibanumolie (Boswellia carterii), Water (Aqua), Titaniumdioxide, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Alpha-isomethyl-ionone, Benzyl Salicylaat, *Citral, Hydroxycitronellal *Limonene, Parfum, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 42090, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 17200, Oog (snoepje)

Lush Monster’s Ball Bath Bomb kost €7,25 en is onderdeel van de Halloween collectie. Dit roze monster draait al een paar jaar mee in de Halloween collectie, en niet zonder reden. Niet alleen heeft hij een lief en schattig uiterlijk (hoe kun je hem nou niet leuk vinden?) — hij deelt z’n geur met de heerlijke Calacas lijn. Er zit overigens een schep zout in, altijd goed voor een zacht huidje.

Hij bevat limoenolie, neroli-olie en olibanum-olie — dit geeft je misschien het idee dat hij héél fris en citrus-achtig ruikt, maar dat valt best mee! Hij ruikt wel fris, maar heeft ook iets fruitig in zich. Het is een echte snoepjesgeur, maar dan met een fris tintje. Ik vind het een heerlijke geur, het is echt zo’n typische Lush geur. De olibanum erin zorgt trouwens voor een iets warm, houtig tintje, dus je hoeft niet bang te zijn voor keiharde Snow Fairy praktijken.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

In bad is Monster’s Ball precies zoals ik hem herinnerde — geweldig! Als ik hem in het water laat zakken, ontstaat er direct een roze schuim rondom de bath bomb. Hij tolt door het hele bad heen en laat een spoor van roze water achter, met hier en daar een vlokje blauw. De frisse snoepjes-geur is goed te ruiken in de badkamer, wat de glimlach op m’n gezicht nog groter maakte. Op gegeven moment is het water een prachtige, levendige kleur roze met een dun laagje wit schuim op de oppervlakte. Ik zie dat de bath bomb nog gewelddadig heen en weer tolt, zelfs na ruim vijf minuten is hij nog bezig met bruisen. Ik zit nu eigenlijk wel te wachten tot het blauw tevoorschijn komt! En ja hoor, na zo’n acht minuten komt dan eindelijk het prachtige, felgekleurde blauw tevoorschijn vanuit de kern van de bath bomb. Blauwe stralen schuim worden het water in gespuwd en mengen zich met het roze, tot er een mooie kleur paars ontstaat.

Tijdens het badderen was de geur constant aanwezig. Gecombineerd met de mooie kleur van het water, zorgt dit er toch wel voor dat hij erg scoort bij me. Mijn lievelingskleuren zijn roze en paars, dus eigenlijk kan het niet anders dan dat Monster’s Ball een groot favoriet is hier. Hij laat m’n huid zachter aanvoelen en ik voel me weer helemaal gereset door het heerlijke bad. Dit is een bath bomb waar ik wel 20 van zou willen inslaan! Mocht je dus iets willen proberen van de Halloween collectie, dan zeg ik.. ga voor Monster’s Ball! ❤

Lush Monster’s Ball Bath Bomb kost €7,25. Hij behoort tot de Halloween collectie.

4 Responses to Review: Lush Monsters’ Ball Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën