Tekstgrootte: groter / kleiner

Omdat Lush nieuwe bath bombs in haar collectie heeft, moest ik natuurlijk alles bestellen wat ik niet kende. Daar zat ook Never Mind The Ballistics bij. Hij sprak me direct al aan vanwege de leuke kleuren, maar de geur blijkt ook waanzinnig te zijn! Kijk verder om te zien hoe hij in bad is.

Never Mind The Ballistics kost €5,95 en is onderdeel van de Kerstcollectie 2016. Hij bevat limoen en zoete sinaasappel, maar je vindt er ook cacaoboter en banaan in voor een zachte huid na het badderen. De geur van limoen en sinaasappel is sterk aanwezig – ik vind hem erg naar snoep ruiken. Goedgekeurd voor zoetekauwen dus!

Klik op het filmpje om hem te bekijken. Klik hier als je hem niet kunt bekijken.

Never Mind The Ballistics begint geel te bruisen in het water, maar al snel spuwt hij roze stralen uit. De geur ga je nu goed ruiken! Het is van het begin tot het eind een feestje om deze bruisbal te zien in het water. Geel, roze en oranje overheersen nu in het bad en mengen zich tot een mooie kleur. Na het badderen voel ik me geestelijk niet alleen opgekwikt, ook m’n huid voelt lekker zacht aan.

Kortom, een aanrader voor zoetekauwen die wel van een zoet bad houden! Tip: combineer hem met Candy Mountain bubble bar, Magic Wand reusable bubble bar of Creamy Candy bubble bar voor een extra zoete ervaring.

Zou jij hiermee in bad duiken?

7 reacties op dit artikel Review: Lush Never Mind The Ballistics Bath Bomb

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans, maar ook alles op het gebied van natuurlijke en dierproefvrije cosmetica.

Follow
Waar is Oh Fashion?

M E D E D E L I N G
Mijn vorige blog Oh Fashion is momenteel offline maar komt z.s.m. weer online. Ik zal daar nog heel soms wat artikelen, die op deze blog niet passen, plaatsen. Deze nieuwe blog zal uitsluitend nog over Lush en vega(n) / dierproefvrije cosmetica gaan.

Kies een ander thema
Stuur een berichtje