Review: Lush Wash Behind Your Ears douchegel

Text size: bigger / smaller

Goed achter je oren wassen, is wat onze moeders ons vroeger vertelden. Dankzij deze gelimiteerde douchegel van Lush is dat nu absoluut geen probleem! Speciaal voor de Pasen-collectie bracht Lush deze douchegel uit, verrijkt met jasmijn en rozen. De vrolijke oranje kleur heeft hij onder andere te danken aan de wortelinfusie. Maar ruikt hij daar ook naar..? Ik vertel je er vandaag alles over.

Wash Behind Your Ears is er in drie formaten, van welke ik de 250 gram heb. Deze kost €16,95. Je kunt ook een kleintje van 100 gram kopen (ideale formaat om te kijken of je het wat vindt!) en deze kost €7,95. De 500 gram kost €27,95. De douchegel heeft als hoofdingrediënt glycerine in plaats van water. Dit merk je ook aan de substantie – hij is wat dikker en vaster. Verder bevat hij wortelinfusie, neroli-olie, rozenolie, jasmijn en zonnebloemolie.

De kleur is erg mooi, maar ook vrolijk en opwekkend. Hij bevat ook gouden glitters, extra feestelijk! De geur is een beetje citrusachtig, maar heeft een iets bloemige ondertoon. Ik gok dat dat te danken is aan de neroli! Een zeer aparte geur, maar ook verrukkelijk. Hij is perfect voor ’s ochtends! Hij maakt m’n huid zijdezacht en laat deze niet droog of trekkerig achter. De zonnebloemolie erin zorgt voor een heel klein beetje schuim (er zit dus geen SLS of SLES in!) – alleen wel pas bij aanraking met water. In gebruik schuimt hij dus amper.

Wederom een geslaagde douchegel, vind ik. Ik ben er niet zó idolaat van dat ik een 500 gram fles wil, dit formaat is precies goed. Zover ik me kan herinneren heeft Lush geen vergelijkbare geur in de collectie. Wat ik wel opvallend vind, is dat in de Engelse versie van Wash Behind Your Ears wél SLES zit. Op de Nederlandse webshop staat ook dat Wash Behind Your Ears gardenia-extract bevat, op mijn fles staat dit niet. Heel verwarrend!

100 gram – €7,95
250 gram – €16,95
500 gram – €27,95

Wash Behind Your Ears is onderdeel van de Pasen 2017 collectie, wees er dus snel bij als je hem nog wilt kopen. Je koopt hem in één van de Lush winkels of in de webshop.

2 Responses to Review: Lush Wash Behind Your Ears douchegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën