Review: Lush Snowman Dreaming Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Nog één van de bath bombs die in de reusachtige advent calendar zit, is Snowman Dreaming. Een schattig sneeuwpopje met regenboog kleurtjes, ideaal voor op een stormachtige Herfstdag zoals vandaag. Het is vandaag dan ook echt geen weer om buiten te zijn — regen en harde wind continu. Dus wat doe je dan? Ja, óók online shoppen, maar ook in bad met deze sneeuwpop. En vandaag vertel ik je alles over Snowman Dreaming. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Titanium Dioxide, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Cederhout Absolue (Cupressus funebris), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Cocamidopropyl-betaïne, Propyleen Glycol, Butylphenyl Methylpropional, *Linalool, Parfum, Kleurstof 47005, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 19140, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 42090

Lush Snowman Dreaming Bath Bomb is onderdeel van de Kerstcollectie 2019. Dit schattige mannetje smelt niet zoals een echte sneeuwpop, maar bruist lekker weg en laat allerlei mooie kleuren achter in bad. Snowman Dreaming is nieuw in het assortiment, en heeft tevens geen ‘bekende’ geur zover ik weet. Hij is iets kleiner dan de gemiddelde bath bomb, en qua uiterlijk is hij niet heel spectaculair. Maar dat hoeft niets te zeggen bij Lush.

Toen ik hem net binnenkreeg en rook, vond ik hem citrus-achtig ruiken. Nou, ik kan je vertellen dat een geur raden soms héél lastig is als je geen idee hebt welke ingrediënten erin zitten. Er blijkt dan ook geen citrus in te zitten, maar cederhout en lavendel! En het gekke is, nu ik weet dat die ingrediënten erin zitten, ruik ik inderdaad lavendel erin. Ik ruik het bloemige, rustgevende van lavendel, maar tegelijkertijd zit er ook iets fris is. Het is geen zware geur, eerder licht en fris. Het is lekkere geur, niet echt Kerst-achtig, maar allang beter dan een citroengeur.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Bij aanraking met water ontstaat er wit, dik schuim rondom de sneeuwpop — maar er verschijnen ook felle kleurtjes tussen dat witte schuim! Blauw, groen, geel, oranje en roze — de sneeuwpop schijt alle kleuren van de regenboog. Het is een prachtig gezicht, al die kleurtjes. Hij drijft een beetje door het bad, en laat daarbij mooie kleuren achter op de oppervlakte, terwijl het water onder hem verandert in een gele tint. Groen en blauw heeft hij maar eventjes uitgespuwd, want het is nu voornamelijk oranje, geel en roze. Ook heel mooi. Uiteindelijk bruist de sneeuwpop op, terwijl hij z’n laatste adem uitspuwt.

De geur heb ik eigenlijk niet meer opgemerkt tijdens het badderen. De uiteindelijke kleur van het water is niet de mooiste kleur, maar toegegeven, het kán erger. Het water heeft een melkachtige laag, het is niet doorzichtig dus. Er zitten geen glitters in deze Snowman, kennelijk houden sommige mensen niet van glitter??? Verder was het een prima bad, ik vond met name de bath art erg mooi. Ik zou hem absoluut opnieuw kopen, de regenboogkleuren hebben echt mijn hart verovert. Ik denk dat hij nóg leuker is in combinatie met een andere bath bomb of een bubble bar, om de uiteindelijke kleur van het water wat op te krikken.

Raad ik hem? Zeker weten, vooral als die prijs wat lief is voor onze portemonnee — wat ik vermoed van wel, omdat hij toch iets kleiner is. We moeten nog even wachten tot 24 september voor de definitieve prijs!

Lush Snowman Dreaming Bath Bomb is onderdeel van Kerstcollectie 2019 en is vanaf 24 september te koop.

4 Responses to Review: Lush Snowman Dreaming Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën