Review: Lush Crazy Train Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Tjoek, tjoek! De Vaderdag collectie van Lush komt per stoomtrein binnen denderen dit jaar, en levert een aantal leuke producten af op het perron. Het is allemaal een beetje in de Dear John sferen, oftewel, veel producten met de Dear John geur. Gisteren kon je al de review van de shampoo bar lezen, maar diezelfde middag kon ik het ook niet laten om deze stoomtrein onder te dompelen in warm water. Mocht je benieuwd zijn hoe dat uitpakte, lees dan verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Parfum, Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Sinaasappelbloesem Absolue (Citrus aurantium), Rode Mandarijnolie uit Sicilie, Vetiverolie, Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Titanium Dioxide, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Dipropyleen Glycol, Tinoxide, Benzyl Alcohol, *Citral, Hydroxycitronellal, *Limonene, *Linalool Kleurstof 14700, Kleurstof 42090, Kleurstof 17200, Kleurstof 77491, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 59040

Lush Crazy Train Bath Bomb kost €6,95 en is onderdeel van de tijdelijke Vaderdag collectie. Crazy Train is een enorm schattige bath bomb, het is namelijk een treintje. Maar tenzij je blind bent, had je dat natuurlijk allang zelf gezien. Ik vind het echt één van de leukere designs van Lush. In de voorkant zit een opgerold papiertje, hier kun je zelf wat opschrijven wanneer je hem iemand cadeau doet. (Zoals je vader)

Crazy Train bevat neroli (ook wel oranjebloesem genoemd), sinaasappelbloesem, rode mandarijn, vetiver. De geur is dan ook bloemig, maar wel met een iets frisse tint van de sinaasappel erin. Ik vind niet een heel spectaculaire geur, wel gewoon lekker, maar ik ben gewoon niet zo’n bloemengeur-fan. Je ruikt de neroli erg goed, die zorgt echt voor een aanwezige, warme en bloemige geur.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Ik had Crazy Train al op een paar filmpjes voorbij zien komen, toen vond ik hem niet echt spannend. Totdat ik hem in m’n eigen bad zag — wat een prachtige bath bomb! Hij spuwt dik, blauw en rood schuim alle kanten op. Terwijl hij dit doet, zakt de trein halverwege het water in, en draait wat rondjes door het bad. Het water kleurt onder de oppervlakte, die bedekt is met een deken van zacht schuim, donkerpaars. Het treintje heeft geen spoor nodig om vooruit te komen — hij drijft door het water en laat daarbij geen stoom achter, maar een waas aan rood met blauw gemengde slierten. Tot vandaag wist ik niet dat rood en blauw zo goed matchen in bad.

De bloemige geur is goed aanwezig, ik moest toevallig een paar keer de badkamer in- en uitlopen en wanneer ik de badkamer inliep, rook ik een bloemenveld vol neroli. Crazy Train bruist zo’n vijf minuten, en dan is je stoomlocomotief volledig opgelost. Allemaal aan boord, nu! De uiteindelijke kleur van het water was práchtig donkerblauw, neigend naar paars, met subtiele gouden glittertjes onder water. Deze bleven niet achter in de badkuip of op je huid. Het bad was makkelijk schoon te maken na afloop, eigenlijk bleef er niets over. M’n huid voelde wel enorm zachter aan na afloop, alleen de geur bleef helaas niet hangen.

Al met al echt een superleuke bath bomb, hij overtrof echt al m’n verwachtingen! Ik zit er zelfs aan te denken om hier nog een paar van te kopen. Ja, dit is echt een bath bomb waar je naar moet kijken!

Lush Crazy Train Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Vaderdag collectie.

6 Responses to Review: Lush Crazy Train Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën