Review: Lush Splash Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Goedemorgen! Een nieuwe dag, een nieuwe review van een exclusieve Harajuku bath bomb. Vandaag is het de beurt aan Splash, een witte/blauwe bath bomb met een winters uiterlijk. In de collectie van 54 nieuwe bath bombs zaten aardig wat blauwe bath bombs, maar deze sprak me het meest aan. Een helderblauw bad, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken. Ben je benieuwd hoe deze bath bomb bevalt, lees dan snel verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Limoenolie (Citrus aurantifolia), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Elemi-olie (Canarium commune), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Water (Aqua), Dipropyleen Glycol, Alpha-isomethyl-ionone, Citronellol, *Coumarine, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 42090

Lush Splash Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Afgaande op het uiterlijk, verwacht ik van Splash een frisse pepermuntgeur. Hij is echter bloemiger dan dat — je ruikt de neroli goed, net als de duidelijke, warme ondertoon van de tonka, maar beide bloemige en warme componenten in de geur worden iets afgezwakt door de limoen. Bloemig en iets fris, dus.

Hij bevat limoen, neroli, elemi en tonka. Het is een vrij grote bath bomb, qua kleuren doet hij me enorm denken aan Frozen. Qua geur lijkt hij daar ook best op, want Frozen omschreef ik toen als “een zeer frisse, maar toch ook wat bloemige geur”. Zou dit dan gewoon Frozen in een nieuw jasje zijn?

Speel het filmpje af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring!

Mijn ervaring

Splash is een snelle bruiser die het water een prachtige, heldere turquoise kleur geeft. In tegenstelling tot sommige bath bombs die door het water heen dobberen, spint en bruist deze vanaf één dezelfde plek met grote snelheid. Qua verrassingen is hij wat saai — slechts één kleur geeft hij af, en uiteraard een heerlijke, bloemige geur. Er liggen hier en daar wat wolkjes dun schuim op de oppervlakte, uiteindelijk mengen zich deze met het water.

De geur is lekker, het water is prachtig, maar toch vind ik hem wat duur voor 7,50. Deze is een prima bath bomb, maar ik zou er niet meer dan 6 euro voor betalen. Voor 7,50 verwacht ik écht wel wat meer. Ondanks dat ik hem heerlijk vond, zou ik hem niet opnieuw kopen. Dan zou ik toch voor bijvoorbeeld Goldrush gaan.

Lush Splash Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

3 Responses to Review: Lush Splash Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën