Review: Lush Karma jelly & Deep Sleep jelly

Text size: bigger / smaller

Jellies van Lush, ik houd ervan. Mijn eerste ervaring met een jelly was rampzalig, dat ding schoot de hele douchecel door. Nooit meer, dacht ik! Totdat ik van iemand hoorde dat je hem gewoon in het potje moet laten zitten, en een stukje moet afbreken voor in je spons. Of met je spons over het potje ‘swirlen’, dan schuimt het als een malle. Sindsdien zijn we weer herenigd. Ik kocht laatst Karma en Deep Sleep (beide uit de Lush Kitchen), en laat jullie vandaag kennis maken met elkaar. Aangenaam!

Lush Karma Jelly – 240g – £10.00
Ik begin met een bekende geur van Lush – de Karma lijn. Hier is een al zeep van, een douchegel, bubble bar, bodylotion, parfum, solid perfume, solid shampoo bar, en nu ook een jelly! Karma is dus een geliefde geur bij Lush fanaten. Het bevat o.a. zoete sinaasappelolie, citroengras, en patchouli. De geur is heerlijk- exotisch, zoet, en een tikje kruidig. Een unieke geur, die niet voor niets zo populair is.

De pot bevat 240 gram – dit is een gróte jelly, dus! De wobbly substantie is helder kersenrood. Zoals met alle jellies, kun je ze ook vanuit de vriezer of vanuit de koelkast gebruiken. Ik gebruik hem zelf op kamertemperatuur – ik ben niet zo’n held. De geur die vrij komt vanuit de douchecel is enorm! Hij vult de hele badkamer bovenverdieping met de vrolijke en opwekkende geur van Karma. Ook te gebruiken voor je haar trouwens, waar ik zelf geen ervaring mee heb. Ik vind hem héérlijk voor m’n lichaam!

Lush Deep Sleep Jelly – 240g – £9.50
Een iets andere geur, maar alsnog heerlijk, is de Deep Sleep jelly. Ook weer een pot van 240 gram, en bomvol rustgevende ingrediënten zoals lavendel, kamille, neroli, en sinaasappel. De substantie is zó mooi! Feloranje met gouden shimmers erin, ik kan er echt uren naar blijven kijken. :inlove: De geur lijkt een beetje op die van Angels on Bare Skin. Je ruikt lavendel, maar ook de zoete geur van sinaasappel. Het is een wederom een unieke geur, perfect om een lange, rottige dag mee af te sluiten.

De jelly is qua substantie een tikje anders dan de rest van de jellies. Hij is iets zachter, en laat ook een wat olie-achtig laagje achter op de huid. Dit is juist niet vervelend, want hierdoor voelt je huid erg gehydrateerd en zacht aan! Wederom kun je de heerlijke geur op kilometers afstand al ruiken, dus reken maar dat de vrolijke geur je humeur direct een oppepper geeft.

Twee totaal verschillende jellies, met twee verschillende geuren, maar van beide ben ik fan. Voor elke stemming een andere jelly! Ik ben zeer blij met deze aankopen. Je doet ongelooflijk lang met een jelly van 240 gram. Gebruik hem op de juiste manier, en je verspilt amper wat van het product.

Let op, beide jellies zitten niet standaard in het assortiment van Lush. Je kunt ze kopen op het moment dat de Lush Kitchen ze maakt. Wanneer dit is, weet niemand, maar de Lush Kitchen kondigt vaak op Facebook of Twitter aan wat ze gaan maken binnenkort.

Welke jelly lijkt jou het lekkerst? Heb jij een jelly van Lush?

11 Responses to Review: Lush Karma jelly & Deep Sleep jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën