Review: Lush Pink Custard shower jelly

Text size: bigger / smaller

Ik ben de queen van de Lush jellies. Nee echt, ik heb er zo tussen de 20 en 30. Ik denk dat ik vrijwel elke jelly (vanaf 2014) heb óf heb gehad. Toen de Moederdag collectie gelanceerd werd van Lush, bespeurde ik al meteen de knalroze jelly in de collectie. Die.. moest.. ik.. hebben! Vandaag ga ik ‘m onder de loep nemen voor je. Flubber Lees je mee?

Pink Custard is onderdeel van de Moederdag 2017 collectie en is te koop in twee formaten – 100 gram (€6,95) en 250 gram (€13,45). Deze knalroze en zelfconserverende jelly wordt vergeleken met een zoet puddinkje – boordevol lavendel, tonka en vanille. Vanwege de kleur zou je denken dat de geur mierzoet is, maar dat vind ik juist niet. Qua kleur zou paars beter passen. Hij ruikt erg naar lavendel, maar het is ook geen Twilight-geur, die is warmer en een stúk zoeter. Vergeleken bij Twilight is Pink Custard nog erg zacht qua geur. Al met al, lichtzoet en ook iets bloemig. (Dankzij de neroli)

De felroze kleur is erg vrolijk, en als je goed kijkt zie je ook wat kleine glittertjes erin zitten. Er schijnt ook Golden Syrup in te zitten, hoe grappig? Hij is vrij van SLS en SLES, het schuimen is te danken aan het ingrediënt Natrium Laureth Sulfaat. Let wel, er zit wat parfum in. De jelly is 14 maanden houdbaar – hoewel ervaring mij leert dat je hem vér erna nog makkelijk kunt gebruiken.

In gebruik is een jelly van Lush altijd wat lastig, en misschien wat zoeken in het begin. In dit artikel geef ik je veel tips hoe je een Lush jelly kunt gebruiken! Deze jelly van 100 gram houd in principe nog wel makkelijk vast, bij een stuk van 250 gram wordt dat al een stuk lastiger. Wat ik meestal doe is m’n puff of loofah flink ronddraaien over de jelly (terwijl hij nog in het potje zit), waardoor er schuim ontstaat. Met dit schuim sop ik m’n lijf in.

Na afloop voelt m’n huid zacht aan, dankzij het carrageen-extract en de glycerine erin gok ik. De geur ruik ik niet echt terug op m’n huid, maar wel in de douchecel. De lavendelgeur komt aardig vrij tijdens het gebruik en dat maakt deze jelly uitermate geschikt voor ’s avonds! Sweet dreams, zou ik zeggen.


Lush Pink Custard is onderdeel van de Moederdag collectie. 100 gram kost €6,95 en je koopt hem in de webshop of in één van de winkels.

6 Responses to Review: Lush Pink Custard shower jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën