Review: Lush Snow Fairy Amazeball

Text size: bigger / smaller

Een roze bath bomb? Moet ik hebben. Ja, ook als hij naar Snow Fairy ruikt. Ik heb even getwijfeld, want ik ben géén Snow Fairy fan (hoewel de Snow Fairy van dit jaar beter ruikt!), maar uiteindelijk won de nieuwsgierigheid het toch. Ik besloot hem gewoon mee te nemen en uit te proberen! Hoe dat afliep, lees je vandaag.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), DRF-alcohol, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Titanium Dioxide, Water (Aqua), Synthetische Musk, Natrium Laureth Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide Alpha-isomethyl-ionone, Parfum, Kleurstof 45410:2, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 17200, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 19140, Kleurstof 45350

Lush Snow Fairy Amazeball kost €9.95 en is onderdeel van de Kerstcollectie. Hij is iets duurder, omdat hij ook iets groter is. Hij is hol van binnen, maar bevat wel ‘sterrenstof’ aldus Lush, eigenlijk gewoon een mooie beschrijving voor bath bomb-dust. Ik heb flink wat Snow Fairy Amazeballs gezien die ook suikerkristallen bevatten, maar die ik Lush mailde over het ontbreken van de suikerkristallen in mijn Amazeball, zeiden ze dat die er niet in horen. Uh, het staat wel in de ingrediëntenlijst in de UK en NA webshop.. Ik liet wat foto’s zien van Amazeballs mét suikerkristallen, waarop ik kreeg te horen dat de foto’s die ik heb gezien, waarschijnlijk van bloggers/influencers zijn die de eerste batch hadden gekregen. En dit verschilt dus van de verdere batches. Hoe dan ook, de Amazeball is een juweeltje om te zien.

De geur is typisch Snow Fairy — kauwgomballen zoet, maar dit jaar is hij meer fris en citrus-achtig. Ze hebben Perzische limoenolie toegevoegd aan de Snow Fairy producten dit jaar, waardoor de geur minder sterk en misselijkmakend is. Ik vind de geur zelfs wel lekker zoals hij nu is! De Amazeball ruikt niet heel sterk, eerder iets subtiel, maar alsnog lekker zoet. Qua ingrediënten is hij niet heel boeiend, hij bevat eigenlijk alleen de limoenolie.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Allereerst kieper ik de Amazeball leeg in het bad, maar er komt bar weinig uit. Ik schraap met m’n vinger wat poeder los in de bath bomb, en giet hem dan weer leeg. Iets meer, maar nog geen jackpot. Wanneer ik de Amazeball in het water leg, komt er zuurstokroze schuim vrij. Als ik ‘m loslaat, kantelt hij en daardoor valt het gele dopje ook in bad, waardoor we nu ook geel schuim erbij hebben. Een dikke plas van romig schuim drijft over de oppervlakte, maar ook het gele dopje produceert nu flink wat kleuren: geel, oranje en een beetje rood! Het bad ziet er kleurrijk en vrolijk uit, en ik kan niet wachten om erin te duiken. De uiteindelijke kleur van het water was zuurstokroze, rozer dan dit kan gewoon niet. Er bleef nog zo’n 10 minuten een dun, wit schuimlaagje op de oppervlakte drijven.

Wow, ik ben verrast! Deze Amazeball is écht prachtig. Er komt zoveel kleur van af, en ik hoefde niet eens m’n bad schoon te maken na afloop! Enige minpunt is dat de geur niet heel sterk aanwezig was — ik rook wel wat zoetigheid, maar heel subtiel. Ach, zelf vond ik dat niet heel erg. Ik vond dit echt een heerlijke bath bomb, de kleur was perfect én er zaten wat gouden glittertjes onder water! Ik hoop dat deze in de sale komt, want voor €5 is hij helemaal te leuk om te laten liggen.. maar mocht je hem nu al willen scoren, dan zeg ik doen!

Lush Snow Fairy Amazeball kost €9,95. Hij behoort tot de Kerstcollectie.

2 Responses to Review: Lush Snow Fairy Amazeball

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën