Review: Lush Royalty Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Worden jullie de dagelijkse bath bombs reviews al zat? Zo ja, sorry. Ik vind het ook totaal niet leuk om in dag in bad te móeten. Grapje natuurlijk. Maar ik wil gewoon graag zoveel mogelijk Harajuku bath bombs voor jullie uitproberen, zodat jullie precies weten welke wel, en welke juist níet, te kopen. Zo vertel ik je vandaag ook precies hoe ik denk over dit leuke kroontje. Is hij z’n geld waard? Of kun je beter één van de andere 53 bath bombs kopen? Je komt er vandaag achter… mits je doorklikt. Uiteraard.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Titanium Dioxide, Jasmijn Absolue (Jasminum Grandiflorum), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Sandalwood Oil, Vanille Absolue, Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Silica, Propyleen Glycol, Coumarine, Geraniol (Geraniol), *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 47005, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 19140, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 45350, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090

Lush Royalty Bath Bomb kost €8,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Royalty sprak me aan vanwege zijn leuke uiterlijk, het is namelijk een gele kroon met roze stukjes. Hij bevat jasmijn, ylang ylang, sandelhout en vanille. De geur is dan ook precies zoals je zou denken — bloemig, met een sandelhout tintje. Het is een lekkere geur, maar niet spectaculair. Hij bevat tevens sojamelk (glycine soja), een veganistisch ingredient dat vitamine B (een antioxidant) bevat en daardoor de huid zijdezacht maakt.

Speel de filmpjes af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Royalty is erg mooi in bad. Zoals verwacht, maakt hij het water geel — maar dan niet een vieze ‘ik heb zojuist in bad m’n blaas laten leeglopen’-geel, maar écht een mooie, felle tint geel. Net zo fel als de bath bomb voordat hij ten onder ging. Onder water laat hij stofwolken van kleur achter, en uiteraard ook roze is te spotten in het water. Uiteindelijk komt er ook nog wat groen uitgespuwd. Er vormen zich roomwitte bubbeltjes op het water, in groepjes aan elkaar vastgeplakt als een groepje tieners op de middelbare school in een tussenuur. Dit zijn bubbeltjes sojamelk en wanneer je ze aanraakt, zit er een melkachtig laagje op je vingers. Ze maken het water heel zacht, het blijft alleen wel hier en daar achter in het bad. Het water heeft uiteindelijk een romige, gele tint met wat melkachtig laagjes op de oppervlakte.

Hoewel ik het een mooie bath bomb én een mooi bad vond, zou ik er niet nogmaals 8,50 voor neertellen. Daarvoor is hij toch gewoon niet speciaal genoeg. Ik had een portie glitters nog koninklijker gevonden, en wellicht was een meer gouden tint ook passender geweest? Maar het idee is leuk. M’n huid voelde iets zachter aan na afloop, maar ook iets droger. En dat terwijl sojamelk toch een hydraterende eigenschap zou moeten hebben 🤨 Voor dit geld had een flinke portie hydraterende ingrediënten van mij ook wel gemogen. Of ben ik gewoon verwend?

Lush Royalty Bath Bomb kost €8,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

8 Responses to Review: Lush Royalty Bath Bomb

  • Ze kunnen het dus, hé, geel badwater maken dat níét op pis lijkt. ? Ziet er goed uit, maar voor € 8,50 is hij inderdaad niet bijzonder genoeg. Wat ik me trouwens al een tijd afvraag: hoe komt het dat jouw plant zo beweegt? Komt dat door je kokend hete badwater of staat het raam op een kier? Ik ben niet nieuwsgierig, hoor.

    • Hahaha, detaiiiils! M’n raam staat op een kier inderdaad. Ik kan heel slecht tegen warme lucht dus als ik te warm water heb dan wil ik er echt na 3 minuten al uit dus het raam staat flink goed open voor wat koude lucht ?

  • Hij is leuk, maar wel ook heel duur zeg. Vond 7,50 toen ik een paar anderen kocht al duur, haha. Toch lijkt hij me wel lekker voor een keertje!

  • Ik vind deze wel echt heel erg leuk juist! :)

  • Oh deze zou ik ook wel kopen alleen al hoe die er uitziet. Moet echt dringend eens langs Lush

  • Die foto’s van jou zijn zo mooi! Afgaande op de foto’s zou ik ze allemaal willen kopen, maar gelukkig lees ik de tekst er ook bij ?. Ik vind deze ook mooi, maar ik ben het met je eens dat je voor dit bedrag wat meer mag verwachten. Ik zou zelf denk ik liever nog een keer Goddess kopen voor dit geld.

  • Deze ziet er mooi uit! Prachtige foto’s ook.

  • €8,50!!!! Sorry maar dit wordt steeds gekker! Het loopt helemaal uit de hand daar bij Lush. Maargoed, als je dat even vergeet is dit wel echt een beauty. Wat een toffe kleurencreaties komen eruit zeg. En ik ben echt onder de indruk van het feit dat het water wel geel is maar niet plas-geel. Ik vind het oprecht gewoon een mooie gele kleur. Misschien komt het ook wel door de combinatie met die melkige delen die op het water liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën