Review: Lush Nightwing Shower Jelly

Text size: bigger / smaller

Jellies van Lush, ik hou van ze! Lekker wibbly wobbly, en in elke kleur en geur die je je maar kunt bedenken. Ik was dan ook wel erg blij toen er in de Halloween collectie van Lush dit jaar een gloednieuwe jelly zat! Deze diepzwarte vleermuis jelly belandde dan ook uiterááárd in mijn mandje toen ik vorige week bij Lush was. En vandaag ga ik hem reviewen voor je!

“Als de nacht valt, spring je onder de douche met deze flexibele vleermuis vol verzachtende aloë vera en fris limoensap. Nightwing is speciaal gemaakt voor Halloween, zorg ervoor dat je hem te pakken krijgt voor hij weer weg fladdert.”

Nightwing is anders dan andere jellies van Lush. Waarom? Omdat hij intens zwart is, limited edition, en geen originele jellyvorm heeft! Als je hem uit het potje haalt, zul je ontdekken dat Nightwing de vorm van een vleermuis heeft. Een andere jelly van Lush die zoiets ook had, is Snowman Jelly van vorig jaar. Nightwing is er alleen in 95 gram, en dus alleen te koop zolang de Halloween collectie in de winkels ligt.

Qua ingrediënten ziet de lijst er weer goed uit. De jelly is gemaakt op basis van glycerine, en bevat een flinke dosis aloë vera, limoenolie, en citrusolie. Ook zit er carrageen extract in, dit is zeewier.

INGREDIËNTEN: Glycerine (Glycerine), Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Aloe Veragel (Aloe barbadensis), Limoenolie uit Perzië, essentiële (Citrus aurantifolia), *Citral (*Citral), Vanillepoeder (Vanilla planifolia), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 42090 (Colour 42090)

De ingrediënten limoenolie en citrusolie verklappen al een beetje de geur. Hij is enorm fruitig, ik vind hem wat naar cassis ruiken, maar met een frisse limoen-achtige eronder. Hij ruikt net zo fruitig en sterk als een Fruitella, dus deze vleermuis is de perfecte match voor snoepkonten.

Ik heb al vaker verteld hoe je een jelly gebruikt: je kunt hem in z’n geheel uit het potje pakken en over je natte lijf wrijven, maar dat wordt geheid ruzie, want de jelly flubbert alle kanten op. Beter kun je een spons, puff of loofah pakken, deze nat maken, en hem over de jelly heen ‘swirlen’. Door de wrijving ontstaat heel veel schuim, waarmee je je dan kunt inzepen. Ook kun je de jelly in kleine stukjes snijden, en iedere keer als je gaat douchen, haal je een stukje uit het potje. Deze smeer je uit over je spons, of doe je in je puff of loofah, en opschuimen maar!

Eén nadeel, deze jelly geeft veel kleur af. Alsof ik weer in groep 8 zit en net heb geleerd hoe ik met een vulpen moet schrijven. Onder de douche spoel je het zo weg, maar ik vind het toch wel een klein minpuntje.
Gelukkig maakt z’n werking onder de douche alles goed! De eerste keer dat ik ermee douchte, ‘swirlde’ ik mijn spons over het potje heen. Hij begon flink te schuimen, en m’n lichtgekleurde spons had opeens donkerblauwe vlekken. Ook mijn arm was inmiddels donkerblauw gekleurd! Ehhh.. :blank: Gelukkig blijft dit niet achter op je huid, de spons of de douchecel. Je spoelt het zo weg, maar toch, ik had het liever niet gehad.

De jelly maakt m’n huid zacht en laat hem heerlijk naar subtiele bessencocktail ruiken. Ik merk dat het zeewier en de glycerine in de jelly de twee ingrediënten zijn die m’n huid zo zacht maken, en tegelijkertijd ook soepel. Ik ben enorm blij dat de jelly mijn huid niet uitdroogt, zoals de zepen wel doen. Dat is dus weer een groot pluspunt!

Lush Nightwing Shower Jelly bevat 95 gram en kost €6,95. Hij is onderdeel van de Halloween 2015 collectie. Je koopt hem in één van Lush winkels of in de webshop.


(Hihi, deze moest ik nog even delen met jullie!)

Wat vind jij van deze glibberige vleermuis?

7 Responses to Review: Lush Nightwing Shower Jelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën